Klik Klik..

Wednesday, October 11, 2006

Ronggeng Iftar Geng2 Sosialis


"Masing-masing dah berbincang. Tarikh dah ditetapkan. Harap semua menjadi. Amin."

Hehe..aku pinjam ayat samurai japs.. walaupon situasi ayat di atas untuk aku ngan samurai berbeza.. huk huk.. Semalam, apa yang diplan dah pon berjalan lancar.. geng-geng ronggeng sosialis sama ada masih ahli ataupon bekas ahli bertemu mata berperang kocakan perut kat restoran D'Limau Nipis..kedai neh walaupon environment dia tak gah sangat, tapi makanan dia aku kasik angkat ibu jari la..huhu..
:)



Walaupon kurang 3 orang dari list asal (cameraman tanak expose muka dia), kitorang still proceed ngan menu makanan tuk 12 orang.. huhuhu.. tak sangka licin gak, walaupon pada mulanya memasing cam surrender awal2 ngk lauk.. :) Tapi part paling best bila samurai dalam diam rupa-rupanya wat gathering underground ngan geng-geng Arsenal dia, diketuai oleh abang mamak tukang tebar roti john.. kantOi! hahaha..


Masuk round kedua..lepas masing-masing dah gi solat.. cam besa along25 meneruskan promosi hebatnya suwoh masing-masing cuba rasa air d'limau nipis yg spesel tuh..hehe, aku tolong promote gak sesikit.. (^_^) baru korang rasa betapa sedapnya air itu.. huk huk.. seriyes weh..memang sedap gile.. rasa dia macam esklem Lime tuh.. yang kaler ijau kat luar..dalam ada esklem vanilla..arghh... meleleh air liurla kalo sebut..



Perjumpaan ahli-ahli ronggeng sosialis tak lama.. masing-masing pon dah kemengantukan, penat balik dari kije lagik.. so dalam 8.45pm kitorang dah blah.. aku ngan kak sue nyaris-nyaris sesat jalan balik pulang..hehe.. Beshla jumpa korang sumer..walaupon tak lama mana.. lenkali ada masa kita kuar makan-makan lagik.. takpon set mini tonomen boling ke? hehe..


Wokehla.. sempena 11 Oktober 2006 neh.. saya tidak lupa ingin mengucapkan selamat hari tua pada kedua kawan kembar saya yg jauh di mata.. :D Elin Elis Twin Tower.. Eppi Bestday ke-25.. hehe.. bila la leh jumpa korang neh..


Till then, take care everybody..
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...