Klik Klik..

Friday, October 13, 2006

13102006

Salam hari Jumaat semua..


Hehe.. besh betol perasaan hari Jumaat neh.. sebab sok tuh weekend.. kira dah mood cuti la takyah datang kije.. huk huk... tapi bulan posa neh memang aku tak bz mana.. sebab kitorang tadek handle kursus bulan-bulan posa neh.. so aku sebagai penyelaras projek memang rileks sket la bulan neh.. huhuhu.. rileks sampai mencapai tahap bosan jila..


Disebabkan kebusanan yang amat sangat tetiba aku dapat idea nak selongkar photoshop.. godek-godek sendirik apa yang photoshop leh buat..huk huk.. jila memang besh la.. seronok gak main-main ngan grafik neh.. cuma aku baru blajar yang simple-simple la.. huhuh.. korang search jek mana-mana forum blajar photoshop kat internet. diorang banyak bagi tips.. (^_^).. aku sukaaa... hehehe....





Gambar neh masa kitorang gi Sarawak jenjalan bulan tujuh ari tu.. .. set-set ladies.. hehe.. aku try wat testing adjust kat photoshop japs.. :) huk huk.. Wokehla.. busan.. nak selongkar apa-apa yang patot.. petang ni dah plan nak jumpa geng-geng yg gi Tasik Kenyir ari tu nak bukak posa skalik kat Putrajaya.. jumpa korang di sana.. :)


Take gud care everyone..
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...