Klik Klik..

Tuesday, October 17, 2006

Random..

Aiit..


Aku menunggu masa nak balik jek neh.. buhsan gile.. minggu neh memang dah mood raya.. aku menghitung hari nak balik kampung jek.. huk huk.. tadi KESKI (kelab sukan + kebajikan opis aku) dok pass kuih-kuih raya kat staff dia.. sonokknyaa... dalam paper bag diorang kasik kerepek ubi pedas, biskut tat nenas sebekas, ngan biskut cornflakes sebekas.. siap dapat jus kiwi sebotoi.. hehe.. :) murah rezeki taon neh.. mekasihla..


Sebut pasal kuih raya..aku tak membeli sangat taon neh.. tak sempat nak meround jalan TAR lagik. plus mak aku besanya suka dok membakar biskut-biskut raya ngan jiran-jiran dia.. :D tapi taon neh sempat gakla aku order biskut raya kurma ngan maruku dari opismate.. kena bawak balik gak sket kalo tak banyak pong.. tak sedaplak nak balik tangan kosong jek.. Last weekend nyopping dia.. sempatla rembat t-shirt selai sorang tuk askar-askar kat kg aku tuh.. huk huk.. pastu abah dapat kemeja satu.. :) ada orang banjer..hehe.. tinggal nak round jalan Tar jek nanti nak nengok kot-kot ada tudung berkenan nak bagi ma and shera..


Ari neh kije aku dok mendonload lagu-lagu indon.. lama dah aku tak wat kijer neh..huk huk.. aku tatau la napa..aku mmg obses ngan lagu-lagu indon neh..sentimental dia lain sket.. ;) nak kata aku jiwang ke sentimental ke katala..tapi aku mmg suker (^_^).. peterpan, ungu, radja, ada band, mamat irwanshah.. sheila on 7.. arghh... sapa lagik..


Pastu ari neh aku sebok dok setting player EPL fantasy football.. huk huk.. tibaila.. dah start cuti raya neh tak sempatnye aku nak hapdet.. skali lagik aku amek risiko amek si cristiano ronaldo tuh main tuk 2 minggu akan datang.. kalo tak main gak dia memang aku nak gigit telinga si ferguson tuh.. ampes tol.. penat aku jual lampard last week sebab nak beli cristiano..skalik mamat tuh tak main lak.. arghhhhhhhh.. salah percaturan betol.. (*_*) emo emo.. huhu.. aku takleh la.. kalo dah start main sesuatu game..aku suka main bersungguh... even tadek hadiah pong cam semangat melebihi kebiasaan.. tuh yang sampai sakit-sakit pala dok pikir strategi.. huk huk.. ji-la..


Okeshla.. nak sambung donload lagu.. :P have a nice day everyone..
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...