Klik Klik..

Thursday, November 09, 2006

10112006

Edisi Pengumuman dan Pemberitahuan


Hehe.. since aku dah cuti lama dari blogging.. banyak sangat tak sempat nak hapdet kat sini.. so posting kali ni aku nak wat sekalik harung la.. hehe..


1st
Buat bestpren2 ako yang sudah masuk geng mak boyot (Cupid, Omei, Don Donut, wifenye si Zam Geng Mesra).. 4 orang skalik tuh.. huk huk.. korang sumer aku ucapkan selamat menjadik ibu yer.. :) hepi sangat tuk kowang.. tapi pesalla korang memboyot skalik.. baru nak suwoh jalan-jalan carik makan kat kampung aku nanti.. :P huk huk.. tapi takpela.. taon depan aku dapat 3 anak buah.. ;) kalo rasa-rasa nak berbesan, make sure baby korang baby boy ye.. muhahaha..



2nd
Zura a.k.a Snowqueen.. Hepi Bestday.. 8/11 kan.. :) taon neh tadek potong-potong kek ker? hehe.. apapon cam besa aku doakan ko cepat-cepat makan nasik minyak, panjang umur, dan hepi-hepi slalu.. ;)



3rd
tuk Jaja and asbennya.. Congrats sbb dah dapat baby.. :) tak sempat lagik nak jenguk ko... heheh.. ajor baby ko makan budu nanti weh.. :P



4th
tuk kak As, saya doakan akak lepas interview tu.. :) aminn.. jangan lupa banjer makan first gaji nnt yer.. heheh..



5th
tuk Idah opismet merangkap member seper'tanduk'kan.. :P Selamat memeningkan kepala setel pasal kenduri kawen la yer..tak lama dah tuh..huk huk.. insyaAllah panjang umur awal bulan doblas neh aku serang Kedah... ;)



worett.. cukupla..tak larat.. nantok.. (*_*) sok ada tugas penting kat opis.. uhuk.. sbelum tuh..sapa giler main SUDOKU kat sini.. meh lawan ngan aku..hehe.. aku dah ketagih dah main sudoku neh.. jibon tol.. ketagih ngan nombor..tadak kijer.. :P 533 u 4g41N !!
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...