Klik Klik..

Friday, December 01, 2006

Souvenirs from Zanzibar..

My December..

Saja amek tajuk lagu Linkin Park.. heheh.. dulu masa kat unibersiti aku layan giler group neh.. lagu besh.. Plus nama nak dekat nama aku.. Leenkin Park.. muhahah.. Apapun.. welkam Disember.. bermakna kita masih ada 30 hari lagi untuk melangkah ke tahun baru.. sudahkah wish list anda tertunai pada taon 2006 neh? kalau belom.. anda masih ada 30 hari untuk menunaikan wish list anda.. :)

Hehe.. aku nak citer pasal wish list aku lenkali.. ari ni nak citer pasal gift.. Aku dpt gift tu last week.. Diterbangkan jauh dari seorang sahabat di Zanzibar, Tanzania.. Pergh.. Sato ada kawan obersea..hehe... ekcelli sahabat ni aku kenal sebab join satu international course selama sebulan time April dulu.. Nama dia Ali.. set-set negro.. tapi baik jek orangnye... muslim.. tapi kengkawan sorry la..aku takleh nak kenenkan ngan korang sebab dia baru jek kawen 2 bulan lepas..huk huk..



Tuh gambar dia ada tercongok selang sorang dari aku..heheh... dulu time kursus aku tadekla rapat sgt ngan dia neh..sebab dia neh pemalu.. aku lak jenis selamber dalam group tuh..maklumla paling muda..eces... sebok dok huha huha ngan digicam.. sampai kena panggil 'madam photographer'..muhahaha.. Tapi skang alih-alih rapat lak lepas dah abes kursus.. Ali neh jenis yang appreciate kengkawan kot.. Tiap2 minggu mesti mau emel tanya khabar..huk huk..


Tapi takpe.. aku nak citer kat korang pasai gift yang dia kasik... huwaaaaaaaa.. aku sukaaa.. (^_^).. dia memang tau aku suka Liberpool.. so dia dah kasik aku sat ut-shirt liberpool.. yg beshnya tadak lambang carlsberg lak tuh.. huk huk..menangis terharu di tepi meja.. :P.. macih Ali..



Ekcelli dia ada kasik sobenir gak kat peserta2 Mesia.. tapi diorg dpt t-shirt besa ngan kopiah negara Zanzibar la.. cuma aku spesel sket dpt t-shirt liberpool.. sumer org jeles..ngehehe.. jgn maree.. :P baju liberpool dh pakai smlm.. baju pink jek tak pakai lg.. kak Mel pong dpt t-shirt tuh gak..smpi diorg suwoh frame takyah pakai.. muhahaa..tammoh aku..aku nak pakai.. tadek kije nak frame2.. ;)
Wokehla.. sesapa lagik yang kasik hadiah kat aku jangan malu-malu..aku terima ngan rela hati neh.. kasi la Mini Cooper lak ke.. takpon banglo 2 tingkat ke.. huhu..(^_^) .. papai..
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...