Klik Klik..

Wednesday, January 24, 2007

24012007





Hi deri..

I'm so buzy this week. Terpaksa mencuri masa nak jenguk ke blog ni.. Anyway.. baru recover penat lepas join Flora Hunt last weekk... Beshhhhhh sangat.. puas hati.. eventho team kitorg tercicir dari nak dapat hadiah saguhati.. tapi lagi 2 group seperjuangan sudi nak share-share hadiah since kitorg dah plan nak wat pakatan.. hehe.. plus, ada orang tuh dpt lucky draw kipas meja.. hehe.. ok lah tu.. ;)



Elito pon pest time join flora hunt.. sian dia penuh badan kena tampal ngan sticker promotion flora hunt.. hehe.. Memandangkan contest kali ni open.. lebih kurang 170 buah kereta gak join.. so boleh dibanggakan gakla bila 3 jibik kereta MB Hunters berjaya dapat nombor around 29-31.. kitorang berderet sbb jawapan sama jek..hahaha..



Thanks a lot to my teammates, My Boss sebab jadik driver yg tak abeh ngan lawak-lawak dia..suka kena keliling ngan bunga2 kot.. hehe.. Anis, walaupon pest time join treasure hunt tp semangat abes.. Hani, ni kawan sekolah Anis.. nice jek.. pakar map neh.. hehe.. tapi kadang asek tersasul bagi direction :P.. Apapon korang memang besh.. ada rezeki lain kali kita join lagi yer.. Team kak As ngan team Bjoe pong superb... Diorang neh yang banyak pecah kepala dok pk jawapan.. hehe..



This weekend got lot of things to do.. kalo larat nak gerak subuh-subuh lagi gi nengok perarakan kereta berhias lak.. nak jenguk mak ngah... nak join ronggeng-ronggeng geng lama.. nak gi kenduri akikah Aszra yg chomel.. nak mandikan Elito.. (*_*).. huh..



Apapon, tak sabar nak tunggu esok.. hari paling seronok nak tengok akaun bank.. ($_$) hehehe..chalooo.. ngarut dah neh..
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...