Klik Klik..

Tuesday, February 13, 2007

13022007

Me, Him.. and the Silver Bowling Pins..






Alhamdulillah.. :)




Hujung minggu lepas berjalan dengan lancar.. dan sekali lagi majlis tertinggi jawatankuasa MB berjaya handle satu lagi Annual Tournament dengan jayanya.. kali ni merupakan kali yang ke-4.. dan merupakan tahun kedua aku join ngan geng2 MB neh.. hehe..





Dan mungkin rezeki jugak.. me and him got the champion title untuk kedua-kedua kategori.. :P tak sengaja tau.. tapi memang hepi sesangat la..sebab tak bajet pon nak menang.. cuma rasa saspen giler bila tau yang menang nombor dua tu cuma kalah beza 3 pin jek.. huk huk.. sungguh saspen.. but somehow.. it was really speechless hepi moment for me.. ;)




Apapon, pada geng-geng ajk MB.. thanks a lot atas moral support yang diberikan.. hehe.. ada rezeki taon depan harap-harap set-set AJK gak yang dapat pegang title tuh.. untung-untung boleh kita makan satay lagi ye.. hehe..




Have a nice day everyone..
Selamat menompang selebret cuti Raye Cine.. :p

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...