Klik Klik..

Friday, February 23, 2007

23022007


~ Kisah Klasik untuk Masa Depan~



19 Mac 2005

Hari itu hari Sabtu.. Tinggal sehari lagi untuk esoknya, buat pertama kali aku akan join gathering MalaysianBowlers.com.. kak Aida la yg smangat dok suruh join.. kebetulan ada Annual Tonomen MB yang ke-2.. oklah..bolehla nak join, sebab suka main boling..hehe.. tapi dahla tak kenal sesapa pon.. time tu tadek transport lagik.. kak Aida kata takpe.. ramai yg boleh tolong amekkan.. uhuk.. ejas punya ejas.. diorang suruh ada 'mamat' ni tolong amekkan.. nanti 'mamat' tu kol nak confirmkan pukul baper and kat mana nak amek..

Aku ingat lagik. time hari tu.. 19 mac 2005.. aku tengah seronok sakan makan nasik minyak kawan sekolah SMAP ngan member2 lain.. tiba2 ada call in menyebok.. uhuk.. giler sore garang.. 'mamat' tuh hupanya.. deal ngan dia pasal esok nak gi tonomen camne..sebab aku kena tompang keta dia.. alih2.. malam tu dia kol lagik.. kensel lak..tak jadik amek.. orang lain amekkan.. diorang suruh si WanBear.. (time tu dia Presiden MB).. kuss semangat.. lega 'mamat' suara garang tak kena amek..kalo tak mau terkucil dok dalam keta dia.. huk huk..

Tapi tu lah.. hari itu merupakan hari pertama kami berhubung.. kenal suara dulu tanpa kenal muka.. dan kisah klasik itu berhenti di situ untuk seketika.. :)

19 Feb 2006

Hari itu hari Ahad.. Last minute kena ganti Jebat lak main tournament.. Ada Bowling Charity Tornament kat One Utama, anjuran Taman Saujana Utama.. terpaksa join sbb dah takde orang lain nak ganti.. Sameon, Arop, me, and 'him'..

Memang betul agaknya kata orang.. hidup ni umpama putaran roda.. dan perkara yang sepatutnya berlaku setahun lepas terjadi kembali.. At last, terpaksa gak menumpang keta 'him'..besanya tompang Arop tapi sebab dia dari Klang so Arop suruh tumpang 'him'.. hehe.. So pest time la tompang naik keta dia time tu.. tapikan bila dipikir-pikirkan semula.. nak tergelak pon ada.. Sebab lepas dari tournamet tu kitorang cam rapat gak la.. :P Patotnya nak kenenkan dia ngan member lagik sorang.. terkena kat diri sendiri lak.. huk huk..

19 Feb 2007

Hari itu hari Isnin.. rentetan 3 peristiwa untuk deretan 3 hari yang berbeza.. Alhamdulillah.. sumernya berjalan dengan lancar.. cukup setahun 'kami' berkawan.. :) .. dan dengan rasminya saya telah menjadi 'tunangan' orang.. :p ecess... cam segan lak nak guna ayat tuh.. huhu..

Apapon, andai itu yang ditentukan Tuhan.. doakan jodoh kami berpanjangan, dan kisah klasik itu berterusan.. Amin.. ;)

'Gambar di Hari Kejadian' :P

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...