Klik Klik..

Tuesday, June 19, 2007

Selamat Pengantin Baru Adifaza - Sara





Congrats to my fren Adi dan isterinya Sara sebab dah selamat kawen bebaru ni.. me and incik presiden joing geng2 MalaysianBowlers pegi kenduri dia Ahad lepas.. hehe.. since Adi pon join kelab ni gak.. so ramai-ramaila pegi sana.. kiranya Adi neh pasangan kedua MB yang kawen taon neh.. Pasangan pertama semestinya la Incik Presiden dan Bendaharinya.. (shy shy.. tetiba pipi merah sendirik).. huk huk..




Untuk yang belum tahu.. Adifaza neh aku kenal before kitorang join MB lagik.. kitorg ekcelli dah lost contact gak sampai la bila join MB baru jumpa balik..lebih kurang cam tempat jejak kasih lak MB neh..hehehe.. ekcelli aku ngan dia rakan seuniversiti.. satu course dulu.. kitorangla bebudak first bacth course Software Engineering kat UUM.. pastu dulu aku tak rapat sangat ngan dia..bila time ada projek adala diskus gitu2 jek..sebab dia neh antara otai2 programming gak masa kat U..hehe..



Then lepas kuar uni.. tak sangka lak jumpa kat Jaring lak.. opis lama aku..opis dia sekarang.. bleh tahan ramai gak product batch aku masuk company Jaring neh.. dikira-kira balik ada la 4,5 orang.. hehe.. then bila jumpa kat MB la baru makin rapat n jadik geng.. giler2 rupanya si Adi neh.. tapi dalam diam-diam tuh bleh tahan romeo gak orangnya.. muhahaa..

Saturday, June 16, 2007

16062007

Mrs. Sato Mengganas Kembali..


Alhamdulillah.. Jumaat lepas aku kembali aktip bersukan setelah sekian lamanya bercuti sebab nak menguruskan hal kawen ari tu.. Ekcelli tadek la lama manapun, dalam sebulan dua jek..huhu.. So seperti yang dah dijadualkan, Jumaat petang tu aku berangkat la ke Alamanda, Putrajaya bersama rakan-rakan sepasukan untuk join Kejohanan Boling Inter JPA mewakili INTAN.. Taon lepas team dapat johan.. so taon neh igt nak mentenkan title lagik la..





Tapi memang agak mencabar gakla tuk aku sebab dah lama tak pegang bola boling sejak naik cuti and then kena main 9 game lak direct.. aku tak berapa konfiden.. game lak start kol 6.30 ptg.. huh.. saat-saat paling lemau utk pemboling yang tak berapa profesional nak membaling bola..


So game memang teruk giler.. aku nyer score tuk 3 game pertama, satu pon tak lepas 150..argh.. sangat memalukan untuk pemegang title Johan kategori Individu Wanita taon lepas.. huk huk.. dalam kebosanan aku pong mengupdate info terkini pada Incik Presiden kat umah.. hehe.. dia plan nak gi ngk kawan2 men liga Ampang.. so tak dptla aku cilok dia jadik pom-pom boy..


Game ke-4 hingga ke-6 pong agak suam2 kuku.. average 140 jek.. egegege.. takleh jadik neh.. alih2 pusing belakang ternampak Incik Presiden.. (^_^) arghh.. macam terkonpius kejap pesal dia ada kat situ..sbb katanya time dah abes game baru nak datang jemput.. Rupa-rupanya Incik presiden risau ngan prestasi Mrs Sato yg tak stabil... Berkat tunjuk ajar dari sifu, akhirnya tiba2 aku cecah score 185.. huk huk.. terkujat player2 lain.. bak kata kak cima.. "dah bawak tangkal azimat baru nak terer yer.." :P sowi.. tak sengaja.. huhu


Mencecah ke game ke-9.. lutut pon dah longlai..mata pong dah ngantok.. akhirnya berjaya jugak aku abeskan game.. plus semua 3 game tuh dapat score average 165 membuatkan Mrs Sato berjaya mengekalkan titlenya.. hehehe.. macih pom pom boy.. jasamu ku kenang.. ;) tapi untuk keseluruhan team kitorang dapat naib johan jek sebab ada teammate yg tak stabil sket..uhuk.. takpelah.. kita cuba lagik taon depan yer.. yosh..

Thursday, June 14, 2007

Just married.. :)

Thanks to my dear x-osmet yang sudi kasik source digicam dia utk ditempekkan ke dalam blog neh sementara dok tunggu gambar2 lain.. hehe.. acila kasik ngk sket2 yer.. nak tgk full kena tunggu album siap dulu.. ;)

Me and buddies.. before majlis akad nikah








Me and Him.. in Blue Songket dress




Me and Him.. with my Family





Me and Him.. posing khas gaun lak :P





(*_*) ohh my.. i'm oredi married.. huk huk.. macam belum berpijak di bumi nyata jek.. time flies too fast.. but somehow.. pray for us, may we live happily ever after..

14062007




Alhamdulillah..

Semuanya telah selamat berjalan dengan lancar.. Sorry kengkawan.. aku dah lama sangat tak hapdet blog.. even before cuti kawen pon dah berminggu-minggu tak sentuh..bukan sebab sebok nak uruskan pasal kawen jek.. kesibukan yang melampau dekat opis time tu memang buat aku sedikit payah nak bernafas.. uhuk..


Tapi apapun, terima kasih pada semua yang mendoakan dan turut meraikan my Big Day hari tu.. (^_^) cik Sato dah tukar status jadik puan Sato lah.. heheh..


Aku masih menunggu gambar2 dari cameraman.. so, tungguuu... !!..
Newer Posts Older Posts Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...