Klik Klik..

Thursday, June 14, 2007

14062007




Alhamdulillah..

Semuanya telah selamat berjalan dengan lancar.. Sorry kengkawan.. aku dah lama sangat tak hapdet blog.. even before cuti kawen pon dah berminggu-minggu tak sentuh..bukan sebab sebok nak uruskan pasal kawen jek.. kesibukan yang melampau dekat opis time tu memang buat aku sedikit payah nak bernafas.. uhuk..


Tapi apapun, terima kasih pada semua yang mendoakan dan turut meraikan my Big Day hari tu.. (^_^) cik Sato dah tukar status jadik puan Sato lah.. heheh..


Aku masih menunggu gambar2 dari cameraman.. so, tungguuu... !!..
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...