Klik Klik..

Thursday, July 05, 2007

04072007

Gambar Kawen Updated !!




Bz.. Bz.. Bz... Bz ngan kejer... seminggu dua neh hidup cam tongkang pecah..hari-hari pon balik keje lambat.. next week kena launch sistem tahap besar-besaran punya... kira set-set datuk menteri dijemput hadirla...argh.. tapi kenyataannya aku tatau sama ada sistem tu bersedia untuk dilaunch ke tidak..uhuk.. tapi saya yang menurut perintah.. kita buat kejer jekla.. For sure weekend nih aku kena berkampung kat opis.. arghh.. (*_*)..




Seb baik dapat kebenaran big boss nak rest kan dapur dari berasap minggu neh.. boleh la rest sket balik umah.. takpe yer boss.. seminggu dua jek..smpi sistem dah launch.. tenkiu dear..hehe.. ;) Anyway.. dalam kebizian tuh akhirnya berjaya jugak aku mengupload gambar kawen yang dah basi hampir sebulan lamanya kat fotopages..hehe.. itu pon atas desakan dan moral support dari kengkawan yang sebok nak tengok gambar..hehe.. so buddy.. enjoice!!.. belek-beleklah fotopages tu dulu yer..mungkin blog ni sementara waktu akan bersawang jugak sampai kijer kat opis ni dah agak stabil..




;) till next time, wachaaa..













http://sato17.fotopages.com from Digito (Digicam Sato) ..

(^_^)v
Newer Posts Older Posts Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...