Klik Klik..

Friday, February 15, 2008

15.02.08


~ Though we travel the world over to find the beautiful, we must carry it with us or we find it not.. ~




Sato semakin ketagih dengan reality show.. dan malam tadi, sato sempat follow final show untuk Amazing Race Asia Season 2. Sangat menarik.. Pertembungan 3 kumpulan akhir antara 3 negara (Filipina)-(Malaysia)-(Singapura).. dan fakta baru yang Sato baru terima ialah rupa2nya wakil dari Malaysia tu adalah kakak-kakak si Vincent Juara Akademi Fantasia Season 1. Sungguh aktif dalam reality show rupanya family diorang neh.. hehe..






Malam tadi episod final dibuat dekat Singapure.. dan ironiknya... at last, team dari Singapore (Adrian and Collin) yang menang. Apa yang buat aku rasa best ialah time tu diorang sebenarnya dah tertinggal tempat ketiga dalam banyak2 challenge tu sampaila bila dapat tugasan final yang mana salah sorang dari setiap team kena susun bendera negara2 yang diorang penah pergi dalam show ni.. Adrian ngan Colling memintas team2 lain dengan tersangatlah padunya lantas menjadi juara.. huhuh..Pressure jek lagi dua team lain tuh, kalah disebabkan bendera jek.. Penting jugak pengetahuan bab geografi neh.. hehe..



Anyway, aku sebenarnya tak sabar nak tunggu reality show malam ni punya. Gelanggang Raja Lawak.. hahahhaaa... sangat besh weh.. try la layan untuk sesapa yang suka gelak.. saya sokong Nabil.. :P sokong je tapi tak undi pong.. hehe..
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...