Klik Klik..

Friday, April 04, 2008

31.03.08



Happy Belated Bestday En.Sabri & En.Sukiman!!
(Our Senior Officers..)
Celebrating Time: Lunch hour (31.03.08)
Members: EPSA Team & Roomates..






Bestday En.Sabri ekcelli jatuh masa weekend. Tapi since dia ni kiranya salah sorang boss kecik yang sangat baik hati dan selalu belanja anak buah, so kitorang pon pakatla nak selebret bestday dia Isnin hari tu.. Kebetulan En.Sukiman(salah sorang bos unit kitorang gak) bestday dia jatuh bulan Jan ari tu.. so kiranya 2 orangla potong kek skalik..


Kak As n Fiza jadik kepala majlis jamuan pi beli kek ngan main menu kat luar..seb baik bos tak carik..huhu... Keknya sangat sedap...ada mousse lagik..nyum nyum.. then kitorang selebret time lunch.. tapi big boss tak join lak..uhuk.. so one person miss la.. suasana kekecohan sebelum makan-makan time bermula..








Menu utama hari itu, huk huk.. Set Pizza Domino, Chicken Wing, Roti Garlic, dan bebuahan Strobeli yang aku petik khas dari Cameron ari tuh.. :P... nyummy nyummy..











Sama tinggi sama kiut boss kitorg dedua orang neh..huk huk.. Malu-malu lak diorang potong kek.. anak buah dah lapar dah memasing.. :P








Kak Bit menunjukkan cara-cara membuat Strobeli Cocktail..nyummy nyummy.. Kitorang posing ala2 nengok Cik Kutip video cam AF6.huhuh..





Memperkenalkan antara aweks-aweks cute IT seantero INTAN..wekeke...Masing-masing posing ngan ros sekuntum..juga didatangi khas oleh Cik Sato dari Cameron.. Psstt..ada 2 org yg still single dalam tu kalo ada sapa2 nak ngorat.. ngehehee..





(^_^)v i L.O.V.E my opismate..

Wednesday, April 02, 2008

Ronggeng Mesra - Cameron Highland


"~With true friends...
even eating sour strawberry together is sweet enough..~"



Sesi Ronggeng Mesra - Cameron Highland
29-30 Mac 2008



Geng-geng Forum Mesra aku neh selalu sangat wat gathering.. So kadang-kadang bila bernasib baik tak clash ngan hal lain je kitorang dapat follow skalik.. seb baikla ronggeng Mesra ke Cameron kali ni kitorg dapat join.. Lagikpon aku dan hubby tak penah berjoget hindustan kat ladang teh lagik...hehe.. Sesi ronggengan itu melibatkan konvoi sebanyak 5 kereta.. 4 kereta dah gerak awal2 pagi lagik..tapi aku dan hubby gerak lambat sket sebab nak tunggu Incik Zam ni abes kijer dulu...


Perjalanan dari Tapah tu nak ke Cameron agak mencabar sketla sebab hujan turun dengan agak lebatnya.. seb baikla Incik Zam pandai mengontrol stereng dan menten membawa Elito itu naik ke puncak Cameron.. nyeh nyeh..


"Carnation Park Apartment, kitorang amek 2 buah lepak ikut jantina. rm200 per apt..boleh tahanlaa.."


"Jenjalan pasar malam Tanah Rata...syokkkk bangett.. rambang mata borong strobeli ngan bunga-bungaan..nyum nyum.."


"Sesi makan malam beramai-ramai sambil mengutuk performance bebudak AF6..uhuk.."


"Incik Zam menunjukkan bontot Elito yang dipenuhi dengan hasil tangkapan pasar malam..uhuk.."


"Posing reramai sebelum memulakan sesi ronggengan kedua..uhuk..ramai pulak yg korek idung time neh..:P"


"Singgah Strawberry Farm.."


"..uhuk, siapakah Mat Bunga itu? ;)"


"..Lagik sorang minah bunga sesat..lalala.."


"Singgah Hutan Lipur Lata Iskandar on the way balik.."




"Strategi baru Incik Zam yg ingin nampak slim dalam gambar..wekeke..tahan napas 10 saat.:p"

Kitorang sampai rumah dalam kol 6 lebih la..sangat penat..sebab sehari semalam jek berjalan..tapi banyak gak hasil tangkapan kitorang dpt..bukan saja strobeli ngan roses ngan teh sume, tapi kitorang pon sempat memborong petai bukit ngan org asli kat cameron tu..wekeke..anyway, kalo korang nak berjalan kat Cameron sehari dua pon dh cukup kot.. cuma target kitorg nak berjoget hindustan kat ladang teh ari tu tak berjaya sebab ujan gerimis..uhuk.. lenkali lah pulak..:p

have a gud day everyone!
Newer Posts Older Posts Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...