Klik Klik..

Tuesday, March 18, 2008

18.03.08



~Happiness is when what you think..
what you say..
and what you do are in harmony. .~




Lokasi: Tiara Beach Resort, Port Dickson
Tarikh: 13-15 Mac 2008




Nothing much, saja nak share some pics masa berkursus kat PD last weekend.. Biasalah, aku kalau first time pegi kat tempat tu mesti akan snap gambar dari segala sudut.. ala2 wartawan untuk magazine LIBUR lak..huhuhu.. at least kalo ada kengkawan nak pegi tempat camni nanti diorang dah dpt gambaran la sket2.. ;) Enjoy the pictures... sangat menarik untuk bawak family datang vacation kat sini..


Ini pemandangan dari bilik yang aku stay.. nampak macam sangat best kan? diorang buat style water theme park yang dikelilingi apartment.. memang ramai giloslah..





Yang kat bawah ni kawasan dia cam kecik sketla.. special made tuk bebudaknye.. yang paling best siap ada buaian berpusing dalam air tuh..huhuh.. aku mampu tgk dari jauh jek, sebab datang sensorg... :P






Ni lak bilik yang aku stay... studio apartment.. sangat luas kan? uhuk.. tp tak best sbb masa tu dok sensorang jek, hubby tak dapat itot.. :p pastu lagik satu yg tak best takde siaran Astro.. melepas aku nak ngk Nabil jadik johan minggu tu..huhuh..














Yang ni lak gambar kitorang masa tengah berbengkel.. nampak seriyes giler muka.. aku jek yang ceria sebab hari tu last day..ho ho ho..





Dah lepas check out, kitorang tunggu kat lobi hotel.. siap ada clown dua orang buatkan belon tuk bebudak.. huhuh..




Pastu siap ada lak 2 orang jadik ala2 mexican guy nyanyikan lagu2 country tuk tetamu.. sangat beshhh loo..suara lagik best dari peserta AF 6 lak tuh..egege..





Seorang budak sesat yang agak comel sedang memegang belon yang telah ditiup oleh clown.. huk huk.. comel kan budak ni? (^_^)v





Kesimpulannya.. tempat ini sangat sesuaii untuk bawak family gi vacation.. tapi yang kureng satu jek.. makanan dia tak besh.. hehe..
oklah.. till next time..
daa..
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...