Klik Klik..

Friday, April 04, 2008

31.03.08



Happy Belated Bestday En.Sabri & En.Sukiman!!
(Our Senior Officers..)
Celebrating Time: Lunch hour (31.03.08)
Members: EPSA Team & Roomates..






Bestday En.Sabri ekcelli jatuh masa weekend. Tapi since dia ni kiranya salah sorang boss kecik yang sangat baik hati dan selalu belanja anak buah, so kitorang pon pakatla nak selebret bestday dia Isnin hari tu.. Kebetulan En.Sukiman(salah sorang bos unit kitorang gak) bestday dia jatuh bulan Jan ari tu.. so kiranya 2 orangla potong kek skalik..


Kak As n Fiza jadik kepala majlis jamuan pi beli kek ngan main menu kat luar..seb baik bos tak carik..huhu... Keknya sangat sedap...ada mousse lagik..nyum nyum.. then kitorang selebret time lunch.. tapi big boss tak join lak..uhuk.. so one person miss la.. suasana kekecohan sebelum makan-makan time bermula..








Menu utama hari itu, huk huk.. Set Pizza Domino, Chicken Wing, Roti Garlic, dan bebuahan Strobeli yang aku petik khas dari Cameron ari tuh.. :P... nyummy nyummy..











Sama tinggi sama kiut boss kitorg dedua orang neh..huk huk.. Malu-malu lak diorang potong kek.. anak buah dah lapar dah memasing.. :P








Kak Bit menunjukkan cara-cara membuat Strobeli Cocktail..nyummy nyummy.. Kitorang posing ala2 nengok Cik Kutip video cam AF6.huhuh..





Memperkenalkan antara aweks-aweks cute IT seantero INTAN..wekeke...Masing-masing posing ngan ros sekuntum..juga didatangi khas oleh Cik Sato dari Cameron.. Psstt..ada 2 org yg still single dalam tu kalo ada sapa2 nak ngorat.. ngehehee..





(^_^)v i L.O.V.E my opismate..
Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...