Klik Klik..

Friday, February 27, 2009

Google Image game.. :)

Salam diary...

Setelah sekian lama saya tinggalkan seketika..ari ni terasa nak lap habuk sket dalam blog ni.. :) ari ni saya kena stayback kat opis.. dekat kol 9 mlm pon tak balik lagik..uhuk.. ada projek besar kena siapkan.. seperti biasa, saya suka release tension jap dengan membelek blog2 org lain..tp saya memang benci kawan2 opis saya..sebab tiap kali saya nak baca blog diorang..mesti terkena time kena 'tag'.. huhuh.. ampes.. kali ni dengan idah nun jauh di kanada.. tp rasa macam best lak nak jawab tag dia kali ni.. utang k.cima yang dua tu tunggu dulu yer.. :p


"The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people."

I am a..




I really want to go to..






My favorite place..




My favorite things are ..




My favorite drink..




My favorite food..




My favorite colours are definitely..




I live in..




I was born in..




I attended..




My favourite stories are..








My hobbies are..








And I definitely wish for..






Saya ingin serahkan kerja rumah ini kepada kawan-kawan saya seperti di bawah:

1. Hazie (Mak Hazim yang update blog setahun sekali..:P)
2. Aniszyda (x-osmet gue..)
3. Axa87 (Towkey cupcakes berjaya.. :D)
4. Mleo (Towkey tudung ekin berjaya.. :D)
5. Samurai (Bakal jadi bapak tak lama lagik.. ;))
6. Falindah (Mak Nuha yang gigih studi di Aussie..)

;) Slamat meng'google' kengkawan..
Newer Posts Older Posts Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...