Klik Klik..

Monday, July 19, 2010

Saya suka Origami.. (^_^)

Hari ini hari Isnin.. sangatlah 'mandom' dan tidak produktifnya saya pada hari ini.. Mungkin penat ber'treasure hunt' last weekend tak hilang lagik.. citer pasal TH akan diblog kemudian.. tapi secara overallnya sangat best.. cuma ralat sedikit sebab ada certain soklan yang kitorang agak careless.. patutnya bleh dapat no.3.. tapi takde rezeki, dapatla no 4 dari 18 team... ada 2 team dapat perfect score tuh utk soklan TH.. ampes.. siap satu tea standby bawak laptop dalam keta.. siot siot..huhuh..kena tiru neh next time..

Untuk sesiapa yang keboringan, marilah kita melayan gambar origami neh.. (O_o) tersangatlah kretipnya..kagums kagus.. saya suka Origami.. plan nak ajar Hazmi yang simple2 nye once dia dah besar sikit nnt..takleh ajar skang sebab kalo bagi kertas dia akan cuba gigit dan telan..huhuhuh..

neh my favourite top 5 Origami..

1. ORIGAMI JEDI



2. ORIGAMI PEPATUNG



3. ORIGAMI IKAN PAUS



4. ORIGAMI PHEONIX


 

5. ORIGAMI BOLA RAGBI


Argh... sebenarnya semua pong cantik2... rambang mata nak pilih... kalo korang nak tengok lagi banyak koleksi Origami yang canggih2.. refer kat website neh.. Blogger ni dah listkan antara 70 origami yang cung-melecung.. enjoicee.. :D 70 Origami yang Cung-Melecung.

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...