Klik Klik..

Wednesday, May 04, 2011

Caliph's 1st Day @Taska INTAN

Hari ni first day hantar Caliph kat Taska INTAN.. saspen jugak memula..ditambah dengan incident kemalangan kecil selepas hero aku ituh membuat stunt terjun tiruk tangga di kampung.. Risau jugak..takut dia meragam kat taska... sebab before ni mmg dia duduk ngan pengasuh je.. dah manja mcm cucu sendiri dah sebab jaga dia sorang je... Ini nak beralih ke taska yang ramai budak.. Tapi Cik Zie (pengasuh lama) cakap Hazmi pandai nak berkawan.. so harap2nya ok lah..

Masa tinggalkan dia pagi tadi, merengek jugak kejap bila kena tinggal... Pastu tengahari call taska, bbsitter kata dia nangis kejap je..pastu dah layan main.. (*_*) kus semangat..harap2nya oklah.. nak bertahan sampai aku bersalin je antar taska tuh..

Tapi ada hikmah jugakla bila dah tukar taska nih... terasa singkat sket perjalanan nak ulang-alik dari Bangi.. kalo tak sebelum ni kena singgah drop n amek Hazmi kat Cheras.. giler penat...

Be a good boy ye anak ibu... :)

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...