Klik Klik..

Wednesday, August 24, 2011

Iftar with EpSa families!

Alhamdulillah.. Kali ni berkesempatan lagi nak iftar sesama ngan kengkawan EPSA.. Dah 4 tahun berturut2 berjaya beriftar sesama ngan 'adik-beradik' saya ini walaupon x semua yg dpt attend.. Start masa 2008 first time buat kat Ayam Golek Nara.. Pastu 2009 wat kat IKEA. 2010 vendor belanja wat kat Hotel apotah kat BremMall n KLGCC. And semalam untuk 2011 skali lagik vendor sponsor wat kat KGPA.. TQ PakKu.. :) .. Tapi yg dpt join smlm F41 ke bawah je.. Sato, K.As, Nizam, Fiza (4 org ni adalah muka2 wajib), Iwan, k.Leli, Nadhirah, Jamalia n Shahman.. considered ramai jugak yg dpt join.. :D

Saya akan rindukan moment-moment ini nanti.. Hopefully taon depan dapat gather reramai lagik camni.cuma next year kena organize sendiri sebab saya dah x layak nak join kalo ada invitation by vendor.. Huhuhu..

Lusa dah nak balik kampung.. Tak sabar nak jumpa Hazmi! <3




Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...