Klik Klik..

Monday, October 31, 2011

Kashaf meniarap @4months !!

Saya dah boleh meniarap..yeay!
Sambil mengangkat kening.. "kau ada?" :p
Adeh penat..lepak jap..
Alhamdulillah.. Kashaf dah boleh meniarap sendiri.. Mengikut jejak langkah abangnya, Kashaf meniarap masa umur 4 bulan.. Tapi kelakar selalu tersangkut part kepala bila nak bergolek..tak larat nak angkat sebab besar..hahaha..tapi skali dah meniarap excited..
Gud job anak ibu.. !! :)

3 comments:

BaiDuRi said...

amboi..melepaknya anak trona yg ni..dgn mata bulatnya..huhu..tang rambut tu mmg sepesen dgn abang..bukan berat kepala tu Jujie..tp berat rambut..hehehe..

Ita said...

god job khasaf!!.. ler lin..aku br tau ko ade blog setelah berkurun lama.. tu pun aku jumpa ms dok belek blog hazie..haha..:)

~SaTo OrEo~ said...

k.cima:
hahaha..mungkin juga sebab berat rambut.. balik raya haji nih mungkin buat korban rambut dia kot...huk huk..

ita: :p walla wei..aku pong baru tau jugak ko ada blog.. masa tu tgh search pasal bukak posa kat kgpa kot..hahahaa.. lupa nak bitau.. :p

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...