Klik Klik..

Friday, October 28, 2011

Sweet Chat with Best Friend!

Hari ni deting dgn my bestpren Hazie.. Motif asalnya nak dptkan semula jam tangan yang tertinggal kat rumah dia masa raya dulu..huh3.. Plan dari minggu ke minggu asek tertangguh je..

Hazie is like my twin fren.. :p satu hari nanti aku kena buat posting khas utk ceritakan betapa 'twin'nya kitorg dari segala aspek.. Huk3..

Salah satunya adalah "suka dan cintakan makanan?" ..hehehe.. X-opismate masa kat In*aN gelar saya MTS a.k.a Maria Tunku Sabri atas kefanatikan saya ngan makanan.. Trust me, Hazie mmg lebih sikit dari saya.. :p
Hahaha.. Suka sebab dia slalu promote tempat2 makan yang best..

Hari ni kitorang makan kat Sweet Chat@ Mines..not bad at all! Saya telah disuggest utk amek set lunch Spagethi Spicy Smoked Beef (daging masak salai) + ice lemon tea.. Sangat sedap hokehhh!! Tak sangka daging masak salai tu sesuai ngan spagethi..versi Asia gitu..Sebenarnya spagethi tu boleh pilih samaada nak daging salai ke, bolognese ke, atau blackpepper..

Hazie lak pilih set lunch Mee Kari + tong yeoong kow (podiaa tah tak reti nak eja).. SuperrrrLIKE.. Mmg terbaik jugak mee kari dia..siap ada wantan isi udang tuh.. Rasa sikit Hazie punya tadi mcm nak amek sumer..muhahaha..

Pastu makcik ni jugak telah mengorder Pancake Durian ada 3 ketui yg mmg lah sangat lembut enak berkrim disukai ramai.. Bak kata Hazie, makanan neh tagline dia " setiap gigitan adalah durian.." Hahaha.. Benci!!

Kesimpulannya.. Kalo korang pergi Mines.. Sila lawati Sweet Chat untuk mengisi perut.. Mmg tidak salah pilihan anda.. Menu2 lain banyak gak, sandwich ke burger ke bbq chicken ke.. Tapi aku tak dan nak belek lama menu dia..hohoho..

Sekian untuk kali ini..Berjumpa lagi di lain masa..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...