Klik Klik..

Saturday, December 17, 2011

i.for.Sato (Happy birthday to me) ..

Alhamdulillah. dah bertambah lagi satu angka. terima kasih Ya Allah.. semoga aku dapat menjadi hambaMu yang lebih baik dari semalam dan sebelumnya.

Tak sangka tahun ni dah bertukar angka kat depan.. huhu rasa macam dah tua pulak. Tahun ni tak celebrate apa pun Hazmi still tak sembuh sepenuhnya dari chicken pox.. sian tengok dia.. Zam pon kena kerja kat opis.. Maghrib baru sampai umah.. tapi dia masih buat little surprise beli 2 slices kek @Secret Recipe.. :) i love him for the effort.. Hazmi yang nampak excited nak tiup lilin ibu dia.. heheh..

hepi birthday to me! ;)
saya dah ada i.for.Sato. untuk  hadiah birthday saya tahun ini (bagi diri sendiri..hahah).. yeay!




No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...