Klik Klik..

Thursday, December 08, 2011

Pureen Warehouse Sale 2011

Last weekend seperti yang diplan berjaya untuk pergi ke Pureen Warehouse Sale kat Seksyen 19, PJ.. Pergi sorang jek sebab nak pegi tunggu depan pagar pepagi so tinggallah asben menjadi mr.mama dgn 2 anak bujang itu di rumah..

Ni address warehouse sale tu amek dari shoppingnsales.com

Sampai2 lagik 15minit kol 10am, memang dah ramai yang menunggu depan pagar.. aku sesambil menunggu tuh sesambil baca novel omputih konon nak menghargai masa..tapi dalam hati dah tak tenang menunggu pagar tu bila nak bukak..huhuhuh..

Pukul baper la diorang yang kat depan neh datang..
Agak berbaloi juge untuk stok2 setahun keperluan budak2 neh.. Baju pon murah2 tapi aku tak pulun sangat sebab kualiti dia biasa2 aja..sesuai untuk wat baju basahan kat umah.. Kalo nak aim baju aku suggest Hytex Warehouse sale.. :)


Yang memang aku borong sakan adalah botol susu BPA free n puting.. Mmg murah n comel designnya.. Kesedaran sivik tu datang sebab semua botol Kashaf sebelum ni adalah botol avent recycle dari abang dia dan aku baru perasan non BPA free.. Bahaya bukan! Pastu borong gak pampers sket, sabun mandi, sabun baju sumer.. Pastu beli stok makanan untuk Kashaf juge..murah2.. Mak memang rambang mata.. :D Kesimpulannya, warehouse sale ini adalah berbaloi2.. Kat bawah ni hasil pemborongan pada hari tersebut.. tiga ratus ++ jugak la habis.. tapi mmg dah banyak saving kat situ.. :)

botol Heinz tuh rm10 utk 4 botol + 1 free. biskut rusk tuh rm11 utk 2 kotak
Pampers premium L nih jatuh rege rm31, pastu sabun mandi rm9 kot, wipe tissue rm9 utk 2, yg kecik rm3 utk 2.
yang ni matlamat utama, botol free BPA mostly rm7-8 sebotol, puting rm5 utk 2 bijik, cuma botol susu yg ada Gold tuh mahal sket rm14.. still murah compare ngan Avent..

baju murah2 selai jatuh rm1-rm5..berbaloi2..

towel ni kain dia memang kualiti terbaik rm8 selai, kasut comel tuh rm5 sepasang.. :D
Bedak neh 3 botool jatuh rege rm9.. mandi bedak lepas ni..huhuh..
Kesimpulannya, kalo korang nak aim keperluan baby yg murah2 jangan lepaskan peluang menyerbu warehouse sale Pureen neh..dengarnya diorg wat 4x setahun..aku baru pest time pergi.. :)

2 comments:

BaiDuRi said...

dah selonggok mcm tu pun tak pulun sgt namanya?kalo pulun mcmana la agaknya yer..sebakul?hehehe..ruginya tatau ada sale ni..

~SaTo OrEo~ said...

hahaha k.cima... saya takde tunjuk kot time soping hytex warehouse sale.. mau nak dekat 2 bakul kot..ekekeke..yg tuh mmg berbaloi sebab baju leh buat jenjalan diorg jual lima hinggit selai.. mmg pulun yg tu.. :p

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...