Klik Klik..

Sunday, January 22, 2012

Bubba Gump, The Curve: Lunch date wif geng ronggeng..

Ini kisah hari jumaat lepas. plan asal adalah pergi ke butik k.ema utk ambil baju yang dah siap dijahit bersama2 miera. k.ema neh consider tukang jahit tetap geng2 ronggeng neh especially miera n fizzo. aku br pest time antar. mahal doh upah. rm80 sepasang itk baju kurung moden n pesak gantung. tp sebab aku ada beli kain batik 2 helai so better antar kat tukang jahit pro kot. kalo x aku belasah je antar kt opismate Zam. rm28 jek spasang. hehehe.

so alang2 dah ke Intan, diorg ajak lunch sesama. harossslah. aktiviti makan2 bersama geng ronggeng adalah yg paling saya rindukan di opis lama. :) k. leli pon ada sama. heheheh. cuma k. as yg xde. sakit perut. sian k.as. semoga cepat sembuh.

Fizzo ajak pi makan bubba gump kat the curve. dia mmg expert kalo area situ. (^_^).. yummmeh! mmg sedap. saya adalah pencinta western food sejati. ewahhh!!

so, mari kita layan gambar2 yg menyelerakan ineh. nyum2..

combo set rm43.90: ada 1 bbq chicken + 3 rib eyes..best giler leh share 2  (fizz + fatoh's order)
Set bbq chicken rm23.90 (mira + nad's order)
dowry fish + shrimp..sedap gakk.. harga tak igt rm28++ kot? (yuha's order)
boneless chajun chicken.. terbaik gak..tp mcm tak cukup utk aku..huhuh..rm28.90 (sato + k.leli's order)
Geng ronggeng masa dok order makanan..
Muka masing2 puas hati kekenyangan..sayangnya brother Nino neh tak reti amek gambar..blurr!!

Pendek kata, harus repeat gakla Bubba Gump neh... tapi agak mahai jugak.. tax dia jek dah sorang rm5++.. skali-skala boleh la.. Thanks fizzi sbb introduce tempat neh.. :)

1 comment:

as a.k.a axa87 said...

wa tak ada dalam ini cerita... huwaaaaaaaaaaaaaaaa

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...