Klik Klik..

Friday, July 27, 2012

Alhamdulillah.. rezeki Ramadhan.. :)

Syukur alhamdulillah.. sekarang boleh fokus tesis dengan senang hati sebab part coursework dah settle..

speechless kejap tgk Pointer.. 9 tahun yang lepas saya kecewa yang teramat sebab perlukan .02 pointer je lagi utk dpt first class degree.. dari 4 orang yg ditarget utk dpt first class, i'm the one yg satu2 x lepas target. tatau nak gambarkan kesedihan mcmn masa tu.. ;(.. tapi Allah berikan saya hikmah yang lagi besar.. insyaAllah kalau ada rezeki next year boleh grad dgn pointer ni.. sebab tesis cuma akan state Lulus atau Gagal tanpa affect pointer.. (T_T)

terima kasih Allah..
i'm blessed.. :)

dan sudah semestinya suami dan anak2 saya pemberi sokongan moral yang paling kuat untuk saya.. thanks awak, sebab sangat sporting bg saya cuti memasak sebulan utk study.. jaga anak2 x bg kacau saya masa pulun study.. appreciate it a lot.. :)

i'm a happy lady..
alhamdulillah..
(^_^)

4 comments:

itangmanih said...

jujie,kekecewaan jujie tu sama mcm k.mareld gk dulu...so glad to see ur result now...congrats!

M1ss F0r3st said...

Alhamdulillah! chayo lin. ko memang boleh doh! menten tau..igt keyword.. jangan bagi malu budak matrix. anyway, always proud with you! *suker, suker gak..menu mgu ni jgn lupa yea. hehehe.

Mrs. Norrie said...

wahhhhhhhhhhhhhhh....syabas..teruja tgk pointer!!! entah bila aku boleh sambung study, hati melonjak nak, tapi masa membataskan segalanya....:(

~SaTo OrEo~ said...

kak mareld,
owh akak... ada yang senasib rupanya..saya memahaminya kak..memang perit kalo diingat-ingat balik kan..huhuhu.. xpe, tu semua satu pengalaman.. :)

Hazie,
muhaha.. amboi part makan tak tinggal..hahaha.. dun worry insyaAllah aku ingat..jom bawak tupperware lebih Ahad ni..wakakaka..

Norrie,
Thanks.. :) takpe..kasik anak2 besar dulu nanti bila dah ok sambung belajar balik.. ;)

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...