Klik Klik..

Saturday, July 07, 2012

Mini Gathering 4 Sekawan - Melaka.. :)

Yeay.. hari ni insyaAllah kami akan gerak ke Melaka kejap lagi.. ada wat mini gathering jenjalan cari makan kat Melaka.. dah book hotel ada promosi voucher livingSocial.. asalnya plan dari bulan April.. tp asek tertangguh sebab ada je halangan yg x dpt nak dielakkan.. huhuh..

Ni pon alhamdulillah dpt jugak jumpa tarikhnya.. cun pulak date tu.. 7/7/12.. :p.. so target jenjalan cari makan ni nak aim masakan asam pedas and ikan bakar alai.. huhuh.. tp sedih sketla sebab asalnya 5 family.. cuma omei x dpt join sebab ada kenduri family belah asben.. so, rezeki family kakak Don la dpt join ganti amek voucher tu.. huhuh..

semoga weekend getaway kami ni berjalan lancar dan dipermudahkan segala urusan.. Amin, ya Allah.. :)

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...