Klik Klik..

Friday, September 07, 2012

Morning date with Kashaf..

Posting before this aku deting ngan anak yang first kan.. hari ni deting ngan anak yang second lak..huhuhu.. tapi ngan Kashaf ni deting tempat dekat2 je.. kat PKNS depan umah je.. :p lagipon dia cirit-birit pulak mlm tadi..tp nampak dah ok la tak teruk sangat..alhamdulillah.. saja bawak keluar sebab cam bosan lak terperuk kat umah..

So, memandangkan hari ni dok ngan ibu..ibu bawak pi makan kt KFC.. cam biasa order set AM Riser la..menu wajib breakfastku kalau kat KFC neh..ehehe..
lepak atas kaunter nak order makanan..
semangat nak suap makanan sendiri tuh..
memandangkan masih amatur, ibu suapkan lah..
dah kenyang kita pi main2 jap..
kesian hello kity neh asek kena korek bijik mata ngan Kashaf.. :p
dah bosan main kat luar, masuk berlari-larian kat Billion pulak..huhu
buat muka comel pon ibu tanak belikan nak..hahahah.. :p kat umah tu penuh satu bilik..
berlari-larian atas stage pulak.. 
dah selesai wat performance raya..
eh eh..ni kat mana pulak ye? huhuhuh.. :p
Dah makin panjang langkah si Kashaf ni...so, kena betul2 pantau dia... memang tak boleh lepa..kalau lepas tangan kena kejar terus sebab dia memang tak takut menonong je nak ke mana pon.. huhuh.. 

:) lepas ni kita try kuar jalan2 ngan abang Hazmi sekali ye.. huhuh..
jhaaa...

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...