Klik Klik..

Sunday, September 02, 2012

Siap Design Photobook Kedua (*_*)

Fuhhh!! 
Akhirnya siap jugak design satu photobook.. seminggu jugakla dok memulunkan kan diri..huk huk.. Ini kiranya photobook kedua kitorang la.. ari tu dah pernah beli voucher photobook kat Groupon.. second time ni pon sama.. aku beli thru Groupon gak.. :) aku suka photobook sebab konsepnya ala2 buku... kiranya canggih sikitla dari album2 biasa... huhuh.. lagi pulak beli thru voucher ni kita dapat harga murah sket berbanding harga pasaran... yang aku beli ni.. rege asal rm256, pastu dapat beli dengan harga rm64 je.. kan berbaloi-baloi.. lagipon ko leh edit sendiri gambar nak letak berapa banyak... :) pompang pompang kalo ko antar cuci kat kedai lebih kurang gak rege dia kan.. tp gambar jenis 4R jekla ko dpt..hehehe, itu la salah satu kelebihan yg aku suka.. :p

Anyway, kitorang sangat suka memposingkan diri.. jadi terlampau banyak gambar mengikut event.. tp yang photobook ni aku lebih fokus utk gambar2 bila kitorang pi vacation la.. :) so, photobook kali ni aku dedicate untuk 2 tempat.. masa kitorang pi bercuti kat Lost World Tambun and masa stay kat Palace of Golden Horses, Mines.. :) best best.. 

Photobook ni saiz dia 11x8.5 inch.. pastu ada 40 mukasurat.. jadi untuk keadilan yang sama rata, setiap event aku kasik 20 mukasurat la..huhuhuh.. itupon byk gak gambar2 yg tercicir..tak larat nak combine masuk dlm satu page.. pilih mana2 gambar yg cung cung jek.. ok kat bawah ni sebahagian page2 yang aku edit..huhuh... bercinta nak mengedit wehhh.... terima kasih kepada pacik Adobe Photoshop yang telah banyak membantu.. (T_T)..

Cover photobook.. :)
Main entrance - Lost World of Tambun
Swan Lake - Lost World of Tambun
Hotspring & Spa - Lost World of Tambun
hero-hero saya yang hot n cekci.. :p
dah masuk part Palace of Golden Horses.. :D
posing-posing kat taman POGH
mandi pool kat POGH
buah hati terchenta.. (^_^)v
Ok tuh jek la. nak tengok semua datang umah arr,, :p ..huhu, baru jek submit order utk delivery..yippie.. tak sabar nak tengok hasilnya..Hazmi pon favourite dia dok belek2 photobook.. :) ye.. mengimbau memori manis itu adalah penting kerana kita akan selalu teringat saat2 hepi kita bersama keluarga..ewahh..

hehehe.. ekcelli, ada lagik satu voucher aku beli utk photobook tapi tak terbuat lagik.. rehat dulu..next week lak process.. :p 

Till then, jhaaaaa...

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...