Klik Klik..

Monday, October 15, 2012

Home Sweet Home: Flower in the house!! (^_^)

Mungkin tak ramai yang tau aku ni bukanla jenis yang suka letak bunga jadi hiasan kat dalam rumah..sebab rasa cam crowded penuh ngan bunga2 sejambak neh.. tapi tetiba akhir2 ni perasaan tu mcm dah berubah sikit.. uhuhuh.. tapi still aku lebih suka hiasan berbentuk kontemporari n moden.. :)

So hasil dari persinggahan kedai Romantika, di Metro Point Kajang.. taraaaa, makcik dah beli 7 kuntum bunga ros merah.. nampak cam ori tak? huhuhu.. plastik je bunga tuh.. tapi dari jauh memang nampak cam bunga hidup.. sebatang rm3.. :p okla.. pelaburan jangka masa panjang.. pasu ngan batu-batu kecik putih tu memang dah sedia ada dari dulu.. (^_^)v.. tetiba rasa macam best ada bunga.. rasa nak beli lagik ah letak kat tempat lain pulak.. ihiks ..

centerpiece kat ruang tamu.. :p

2 comments:

aku along said...

makcik kagum. umah anak bujang 2 orang & boleh deco bunga. hehehe. lau umah makcik, ranapppp dahhhhh.

~SaTo OrEo~ said...

along,

huhuhu.. kena ada strategi.. letak kat tempat diorang susah nak capai..wekeke.. so far ok lagik la..tataula bila diorg dah berjaya capai nnt cemana nasib bunga tu. :p

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...