Klik Klik..

Monday, October 15, 2012

Rutin hujung minggu..joging!

Ahad lepas kami berjoging lagi di waktu petang..kat mana lagi kalau bukan Taman Tasik Cempaka Bangi.. :D walaupun langit berwarna gelap sedikit seakan nak hujan, tapi tak turun hujan pun. alhamdulillah.. Asben kata patut jadikan rutin untuk kehidupan yang lebih sihat ewahhh... perli wife dia ni dah makin debab la kot..ihiks.. memang pon..  :P.. jadi lepas ni memang kitorang plan kalau takde apa2 aktiviti je hujung minggu haruslah berjoging di waktu petangnya.. :) lagipon Hazmi ngan Kashaf sangat suker.. 

tengok Hazmi tu awal2 dah pasang gear 4.. (T_T)
dah berlari keliling tasik berhenti sekejap kat playground.. layan papan gelongsor 4,5 round.. :p
yeah...adik Kashaf pon dah sampai ngan ayah.. :p
hepi main papan gelongsor
berehat sebentar bersama kit-kat....
gambar snap dari trek bawah... ada 2 laluan.. :D
memanjang nak Peace aje si Hazmi ni.. :P
masing2 dah pancit mintak ayah dukung.. :) my 3 heroes..

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...