Klik Klik..

Tuesday, December 11, 2012

Beli T-shirt Muslimah dan Blaus Online..


Salam..

(*_*) aduss masalah.. lately dilanda sindrom nak menyopping baju/dress online je kejernya.. huk huk.. the truth is, sebab koleksi baju-baju kat umah tu macam dah outdated plus banyak saiz tshirt/blaus cam dah tak muat.. (T_T) huwaaaa.. tumbesaran saiz melanda.. pastu cam berminat ke arah tshirt2 / dress labuh lak.. huhuh.. pompuan biasala..hari tu penyakit beli tudung 3 layers.. ni penyakit baru lak datang neh..huhu.. :P

so bulan ni dah shopping 2 helai shirt labuh n 1 blaus.. pastu lagi satu on the way beli dress..huhuhu.. ok macik insap seketika.. :P kalau kawan2 ada yang berminat leh la gi kat facebook/blog diorang ni.. (promosi sukarela tanpa tajaan..huhuh..).. :)

nak beli baju2 online ni boleh tapi bab2 nak tentukan size ni yang aku lemah.. untuk 2 shirt labuh ni member yg jual ni ada bg table size kat facebook tapi aku cam psiko sebab ari tu beli tshirt Diesel saiz L tak muat.. (T_T)..so aku amek langkah selamat la kononnya.. beli saiz XL.. skali sampai amek ko, besar lak huhuhuh.. rupa2nya sesuaiz saiz M.. ewahh..bajet kurus semula.. :p sebenarnya lain pattern/brand lain la saiznya kot..huhuh.. terpaksala tukar balik rugi duit pos.. lesson learned!

Shirt labuh - Jameela Muslimah (^_^)
Shirt labuh - Muslimah Qaseh (^_^)
Kalau sesapa yang berminat nak beli leh la tengok design2 tshirt muslimah ni kat fesbuk kawan aku.. kawan sekolah menengah ni.. :)


*Skang ni dia ada wat sale 10% sampai 28 Dis... 


Blaus kat bawah ni lak beli ngan kawan kepada kawan sama amek master kat UKM..huhuhu.. yang ni member dia ada wat frontyard sale ari tu kat Putrajaya..aku pi terjah dapatla blaus ni.. sukaaa.. sebab design dia kat bawah tu cam curve sket labuh kat belakang..kain shiffon..kat tangan ada manik sket.. me likey..siaz 38.. ;)

Blaus Shiffon - Coklat Cair.. (^_^)
ni blog diorang...
BLOG: http://my-blitz-n-glam.blogspot.com/

ok yang last ni aku try beli dress..huhu saja beli leh la wat pi kenduri ke apa..carik kelainan sket sebab besanya pakai baju kurung je.. :P yang ni bukan member tapi terjumpa kat fesbuk ada member lain dok Like page ni..tengok2 banyak gak design2 menarik.. harga pon masih mampu milik.. huhu.. aku beli Dress Classic Soft Pink.. terasa cam lembut sgt lak kaler nya.. uhuhu..yang ni free size.. lawaaaa kann!! (^_^)v

credit pic: from D'Stylo Boutique.. :)
Ni diorangnye blog n page fesbuk.. silalah menjamu mata..huhuhu....

BLOG: http://thestyloboutique.blogspot.com
PAGE FACEBOOK: D'STYLO BOUTIQUE

Jha neh..

1 comment:

Bumble Blimp said...

Cobalah Ayu Apparels di https://www.facebook.com/busanamelayu atau http://ayuapparels.com/

:)

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...