Klik Klik..

Friday, December 07, 2012

Buku-buku yang dibeli Big Bad Wolf Book Sale 2012

Salam..

Just nak share hasil tangkapan di Big Bad Wolf Book Sale 2012 Preview Sale semalam.. (^_^)v.. argh.. bak kata si Dewi yang join menyopping buku semalam.. rasa macam nak senyum je tengok hasil2 tangkapan ni.. hehehe.. begitu skali aura positif buku-buku ni pada aku.. macik suko.. :P

ni masa first round menyopping buku... kumpul letak dalam kotak yang management BBWB12 sediakan.
haaaa.. ni lah hasil tangkapan hari pertama aku.. penuh satu beg troli and ada separuh lagi kat dalam beg IKEA bersaiz besar.. :P
Buku exercise dan buku bacaan untuk Hazmi.. mostly harga RM5 je.. yang besar sket tu RM8.. (T_T) murah..
Ini koleksi buku-buku untuk Kashaf.. RM5, RM6, RM8.. kertas tebal sila nangis.. :P.. siap ada buku yang boleh kuar bunyi2 lagik.. excited sungguh Kashaf :D
lagi koleksi buku kanak-kanak (children) yang berjaya dirembat.. :D
ok yang ni buku-buku bersaiz mini harganya semua RM3..  mana nak dpt oii kalau bukan di BBWB12..huhuh..
koleksi novel (fiction) yang berjaya dibeli semalam.. semuanya RM8 kecuali Julie & Julia RM5.. diulang RM5.. sila nangis lagi..hehehe..
Ha yang ni buku berilmiah sikit untuk genre Self Help ngan Self Esteem.. :D I loikeeee.. average harga RM8 sebuah..
Buku ni pulak saiz besar, hardcover dan ilustrasi penuh berwarna..RM8 :)
Ni buku-buku hubby pesan.. RM8-RM15.. ;) murah sangat!!
ni pon buku bersaiz besar.. hardcover.. harga setiap satu RM20 je..mana nak dapat kalau kat luar.. (T_T).. lepas ni saya bukak pusat urut okeh..hahahaa..
anak ibu Hazmi yang sibuk nak berposing.. :P
Thanks Big Bad Wolf!! ... kami sangat hepi.. kali ni saya nak ikut ibu saya shopping sama.. (^_^)v

Jha neh.. ;)

Total damage is around RM280 dan saya berjaya membawa pulang sebanyak 40 buah buku.. (^_^)v .. 
sila serang beramai2 kawan2..

LAIN-LAIN CERITA BIG BAD WOLF BOOK SALE:

1. Review: Big Bad Wolf Book Sale 2012 (Preview Sale)

2. Preview Pass Big Bad Wolf Book Sale 2012

3. Big Bad Wolf Book Sale 2011 - Part 1

10 comments:

Kuman Chaos said...

fuh!! 40 buku dalam rm200 lebih ajer.. best mmg best... graphix novel tu memang best.. kalau saya dekat dah lama dah pegi!!

kumanx.blogspot.com

~SaTo OrEo~ said...

kuman,

:) jauh sangat ke? sale sampai 23hb.. sempat lagi nak turun kl next weekend ke.. memang rambang mata.. :D

aku along said...

wahh...sgt berbaloi2. tak rugi ko pi wei...dewi mak buyung? sgt ketinggalan keretapi. plg aku jaki buku julie & julia tu wei..pastu hardcover buku katak tu..jual kat aku la wei...huk2. tahun dpn alert aku k. nak pi preview tu dgn ko lak. *kalau aku ada cuti lg. hehehe

~SaTo OrEo~ said...

hazie..

ala hazie kantoi lak kat sini..hahah.. weh buku katak tu memang special tau sebab satu tu je aku jumpa.. aku memang beli niat nak bg hadiah kat hafiy nanti... tungguuuuu!! :P

nak wat camna.. nampak katak je igt ko..hahahah..

Ami Samsuri said...

I pun pergi. Dapat jugak 19 buah buku tapi ingat nak pergi lagi.
Rambang mata habis haha

~SaTo OrEo~ said...

Ami,

(^_^)v hahaha sangat rambang mata kan.. saya dah repeat 2x.. rasa macam nak pergi lagi kot this week..huhuh..

Alin Marlini said...

bestnnyer...tak sabar nak pi jugak

~SaTo OrEo~ said...

Alin,

memang best.. :) ini dah last week dah..kena serbu. :D

Mama Adam said...

bestnya! bestnya! bestnya!
tak sempat nak pergi semalam.... jeles pulak :)

~SaTo OrEo~ said...

Mama Adam,

tak sempat pergi ke? rugiiiii.. takpe2..tunggu next year.. :D

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...