Klik Klik..

Friday, December 14, 2012

Hiasan Makanan Comel untuk Anak (^_^)


Aku rasa Hazie mesti suka ni sebab dia yang rajin dok deko2 makanan untuk anak dia.. aku memang dah follow lama instagram minah ni... tak ingat dah asal-usul camne leh jumpa akaun dia..huhu.. tapi dia memang ibu yang sangat gifted.. (T_T) comel2 sangat dia deko makanan untuk anak dia... rasa cam kagum sangat2 sebab nampak cam mudah tapi mungkin renyah la untuk kita.. actually memang salah satu tips nak bagi anak2 ni suka makan dengan cara yang macam ni la..kasik deko comel2 lepas tu berwarna-warni sampai diorang rasa tertarik nak makan..huhuh..

Tengok je la roti kat bawah ni dah jadi watak kartun okeh... (T_T) kalo aku bukak plastik roti tu bagi diorang makan sudah... huhuhu.. Kalau korang nak follow aktiviti deko makanan dia ni leh la pergi kat blog dia: www.eatzybitzy.com .. tapi kalau follow kat instagram 'leesamantha' lagi up-to-date kot..


Comel kan..sayang je rasa nak gigit roti tu..untung anak dia..heheh.. (^_^)v me likeyyyy..
cedit pic: from 'leesamantha' intagram..

Jha neh.

2 comments:

aku along said...

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Puan Lin...
Allah selamatkan kamu.

Semoga panjang umur, diberikan kesihatan, murah rezki & happy sokmo!

bila nak open table? huhu..Taman Saujana Hijau? nyeh3...

BTW, memang suker food deco ni. memula tu rasa cam give up gak. masak kejap deco lama. tapi 2-3x buat, ada improve. huhu. buat lak depend on mood. huk2.

~SaTo OrEo~ said...

alhamdulillah..

thanks Hazie.. :D insyaAllah ada rezeki kita open table..huhuhuh.. Taman Saujana tu ada table ke? wakaka..

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...