Klik Klik..

Monday, December 03, 2012

Preview Pass Big Bad Wolf Book Sale 2012

Salam..

Semalam kami pergi Amcorp Mall... aku berjaya dapatkan Preview Pass untuk Big Bad Wolf Book Sale 2012 jadi kena claim pass tu dekat kedai dia BookXcess dekat Amcorp Mall.. (^_^)v

Tahukah anda BBWB Sale ini adalah sangat terbaik untuk ulat2 buku?? Aku baru tau pasal BBWB ni last year..rupa2nya ini dah kali ke-4 kalau tak silap la diorang anjurkan sale macam ni.. memang sangat heaven sebab buku2 omputih yang kita mmg tahu agak mahal harganya dijual murah-murah giler (discount 75%-95%).. sangat2 berbaloi dan adalah wajib pergi okeh.. :p

Jadi saya adalah sangat gembira berjaya mendapatkan preview pass utk sale ini...seronok seronok seronok..heheheh..

Kedai Buku BookXcess. Tingkat 3, Amcorp Mall
claim preview pass dekat customer service counter..
ini dia preview pass Big Bad Wolf Book Sale yang diidam-idamkan.. (^_^)v
boleh bawak kawan sorang...dah ada yang Q nak join i..hehehehe...

Tak sabarnya... tahun lepas memang rasanya spent almost rm800++ beli buku kat sini..gila tak gila lah.. (*_*) huhuh.. tahun ni siap sedia la... :D yums!!

update:
review Preview Sale Big Bad Wolf Book Sale 2012!

2 comments:

ujee said...

assalam..nak tnye..mcmana nak dpt priview pass for BBW ni?pls email to me..tq- ujeemie@gmail.com

~SaTo OrEo~ said...

salam ujeemie,

sorry baru baca komen.. alamak rugi la awak lambat sket.. sebab bbwb baru abes ahad lepas.. diorang memang ada offer utk preview pass 2013 time weekend.. diorg slalu inform kat page facebook kalau ada contest nk dptka. preview pass ni.. awak try cari n like page dia.. kat situ byk info..

saya pon br dpt preview pass 2013 2 minggu lepas.. time tu dia suruh sapa yg dpt claim badge utk 400 yang terawal kat kaunter leh dpt preview pass tp kena sebut password skali.. rasanya nnt dah nak dekat2 sale taon depan diorg akan buat contest lagi.. kena slalu follow page fb dia la.. :)

gud luck!

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...