Klik Klik..

Tuesday, December 04, 2012

Secret Recipe @Amcorp Mall

Saja nak post gambar masa makan kat Secret Recipe @Amcorp Mall last weekend.. :D ..actually dekat Amcorp Mall ni macam tak banyak sangat port yang menarik nak makan... ada jugak kedai2 makan kat area lower ground tu tapi macam tak masuk link lak.. last2 hubby ajak makan kat Secret Recipe je.. rupa2nya bila kitorang dah abes makan ada Kenny Rogers kat dalam Amcorp Mall tu tapi kat level 3 tingkat atas skali..huhuh.. takpelah.. SR pon best jugak.. :)

dia landing macam sofa kat rumah je gayanya.. :p
hero saya.. <3>
salah satu aktiviti sementara tunggu makanan sampai..taktik nak bagi Kashaf tak meragam
posing posing..
Kashaf, pandang camera.. :D

si adik menyengih nampak muka sendiri dalam henpon.. :P

tengah pelik tengok muka sendiri.. :D
mocha cappucino blended + chocolate blended (^_^)v yumss..
beef lasagna..mine...dah makin kecik portionnya.. :( 
spagethi aglio olio..sedap juga pedas2 sikit.. hubby punya..
spagethi chicken bolognese (kid's portion).. Hazmi punya..
kek wajib kalau pergi Secret Recipe semestinya Chocolate Indulgence.. yum yum..
mekasih ayah belanja kami.. :D
alhamdulillah..

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...