Klik Klik..

Thursday, December 20, 2012

Gold Coast Morib - [2] Bersantai di Pantai..

Sambungan post sebelumnya.. :P

Taraaa.. nampak tak betapa excitednya hero dua orang ni kalau masuk dalam keta nak gi jalan.. :P yang si Hazmi tu pantang nak tangkap gambar standby dah sign PEACE dia tu... yang si Kashaf pon nak tiru tapi tak berapa reti lagi..hahaha.. kami bertolak ke Gold Coast Morib around 11.30pg.. saja pergi awal dengan harapan boleh check-in awal ke..
Baju Super Monstrous ni sangat best..ada cape lagik... ibu diorang beli kat Big Bad Wolf Book Sale ler mana lagi..huhu..

satu family ibu belikan baju Super Monstrous....hahaha.. 
Sampai kat Gold Coast Morib around 12.15pm.. perghh memang sesak padat ngan orang2.. so, kena beratur untuk register bilik je tapi kunci still tak dapat lagi.. pukul 3pm baru leh amek.. maybe sebab ramai yang baru nak check-out pastu diorang nak kemas2 bilik dulu kot.. so, kitorang round2 dulu la dekat area hotel ni.. ada private beach weh... terusla lepak2 kat sana. sekejap.. :D
jalan nak menghala ke private beach Gold Coast Morib..
ibu n Hazmi.. :)
ala2 sesi outdoor photoshoot lak si Kashaf tu..hehehe..
yang si abang ni memang terkenal dengan sign PEACE nya.. :P
mentang2 la baju tu ada cape..dia bajet dia superman la tu.. (T_T)
The Pier - tempat lepak2 minum.. tapi sini kalo tak silap diorang jual minuman keras ye kengkawan..huk huk..
Posing depan pagar pon jadila.. :P
punya excited sampai menjejeh air liur..
family portrait.. love this picture!! (^_^) ..amboi Jemi tu..
lagi satu family portrait..
Incik suami pon nak posing tahan batang kelapa gak..huhuhu..
seronok budak2 ni main pasir.. pasir dia halus je..
Penat main pasir lepak atas benteng jap..
lapar lapar.. makan nasi lemak tapau lebihan breakfast..huhu..
Dah puas round pantai.. muka budak2 yang happy.. (^_^)v

Banyaknye gambar nak upload... lepas ni siri gambar2 kat water theme park lak.. :P

2 comments:

Ita said...

happy 31st bday lin.. smga trs diberkati Ilahi..n bahagia ngan org terchenta... wahh best gak erk..gold cost tue.. bole la ushar promo pasni..hehe

~SaTo OrEo~ said...

ITa,

Thanks for the wish.. :) .. jom jom weh..mmg best gak GC Morib ni..nanti kita wat family day ngan geng2 ronggeng ke sana..huhuh..

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...