Klik Klik..

Thursday, December 20, 2012

Gold Coast Morib - Birthday Celebration!!


Alhamdulillah..

Last weekend kami sempatla cuti-cuti di Gold Coast Morib, Banting, Selangor.. :) sesambil celebrate birthday Pn. Sato yang ke-31 ini.. ewah ewah.. :P actually ni pon kebetulan beli promosi voucher dari LivingSocial... Ada pakej birthday celebration untuk Malaysia Book of Record.. rasanya hari tu kitorang beli RM240 kot.. consider sangat berbaloi jugak sebab Gold Coast Morib bagi 1 Night Stay, 2 Free Entrance Water Theme Park, Birthday Cake + Gift Teddy Bear Berbunyi.. :P, Sijil Malaysia Book of Records, Free Dinner, Free Breakfast for two.. berbaloi-baloi lah kan.. :)..

sijil gold coast morib
inilah sijil dan birthday cakenya.. kek span je tapi sedap... :D
cuti di gold coast morib
Voucher Promosi Pakej Birthday - Gold Coast Morib (from LivingSocial) :D
package birthday gold coast morib
hadiah utk yang sambut birthday.. teddy bear ni bila tekan nanti ada berbunyi lagu happy birthday.. :P
cuti di gold coast morib
Parking kat depan resort.. parking banyak jangan risau.. :D
cuti di gold coast morib
Lobby - Gold Coast Morib Resort
cuti di gold coast morib
Reception Counter - Gold Coast Morib Resort
cuti di gold coast morib
Studio Suite with Jacuzzi - Gold Coast Morib
cuti di gold coast morib
Super-Fabulous Jacuzzi.. 5 star for this.. :D
cuti di gold coast morib
Gold Coast Morib ada 670 rooms okeh... yang ni mengadap water theme park.. terbaik!!
cuti di gold coast morib
Cafe - Gold Coast Morib..nampak ekslusif je..
cuti di gold coast morib
tapi sebab kami pergi time Peak Season cuti sekolah..so buffet untuk dinner + breakfast makan kat luar je..sob sob..huhu..
Pemandangan Gold Coast Morib di waktu pagi selepas Subuh.. (*_*) subhanallah... sangat nyaman..
cuti di gold coast morib
Pantai Gold Coast Morib.. tapi airnya keruh.. tak sesuai nak mandi..

Okehla ni ala2 sneak preview je la..hahaha..panjang sneak preview aku.. tapi seriously sangat bestla Gold Coast Morib ni... diorang slalu wat offer kat Groupon, MyDeal, LivingSocial.. sebab boleh dapat rate murah.. kadang2 rm180 dah leh dapat.. pada aku sangat berbaloi sebab dahla ada water theme park... bilik dia sangat bersih..paling mahal yang aku rasa hotel2 4star lain pon tak leh challenge sebab dia ada jacuzzi kat bilik.. terbaik wehhh... (T_T)..huhu.. pastu ada pantai gak.. makanan pon not bad bolehla.. cuma yang kureng sket kat reception counter.. korang datangla awal mana pon.. check in bilik tetap pukul 3pm baru leh dapat kunci.. lepas tu ramai komplen part management chek-in/check-out bilik ni slow.. memang pon aku tgk agak slow la.. tambah2 lak time peak kan..mungkin boleh diperbaiki lagi pasni..tapi kitorang macam bernasib baik gak la ari tu..semuanya smooth je..alhamdulillah..

Definitely akan datang lagi lepas ni..nak bawak family lak.. lagipon tak jauh mana dari KL/Selangor.. dari Bangi adala dalam 65km je kot.. :) Secara keseluruhan.. aku kasik 4 bintang dari 5.. :D



3 comments:

shazlea shayla @ maria said...

pergh.. lega baca review awak sbb kebanyakan yg sy baca bg bad review. Saya pon dah beli birthday package tu.. will be utilised in Jan'13. Hopefully dpt service yg best juga =)

~SaTo OrEo~ said...

Salam shazlea,

hopefully enjoy kat sana nanti.. :) so far time kitorang pergi tu ok.. sangat enjoy.. cuma ada gak kengkawan yg dpt bilik facility cam x ok.. ikut nasib kot..huhuh.. :)

Nazrul Akram Mohd Nasir said...

nice blog sis...
> http://nazrulakram.blogspot.com/

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...