Klik Klik..

Thursday, December 27, 2012

Gold Coast Morib - [4] Breakfast Buffet


Sambungan Part 4.. last entry untuk Gold Coast Morib pasal breakfast buffet.. :p

Standard kalau beli guna offer ni slalunya diorang bagi free set breakfast skali.. :) aku suka tambah2 lagi kalau breakfast buffet.. ada pilihan makananla untuk kai2 yang memang sedia suka makan neh.. :P teringatlak kenangan buruk lagi pahit lemau breakfast kat Lost World Tambun ari tu..huhuh.. jadi, walaupon buffet spread kat Gold Coast Morib ni taklah semewah mana..tapi bersyukur jugakla.. consider ok ye.. :P

gold coast morib
pagi-pagi charge energy dengan susu dulu..
abang Jemi suapkan makanan utk adik.. (^_^) how sweet..
Ada macam2 gak.. koew teow goreng dia sedap.. siap ada yong tau fu..pastu scramble egg, baked beans, hot dog itu side dish wajib kat mana2 pong.. agak kagum sebab diorang sediakan nasi dagang as main dish.. hehehe besa jumpa nasi lemak je kan.. cuma nasi dagang tu aku rasa belom mencapai piawaian nasi dagang terengganu yg sebenar.. tapi kira bolehla setakat nak telan.. :P.. owh dan yang terbaik sebab ada dim sum.. ye..macik akan bias jika diorang sediakan dim sum..sedap sedap sedap.. ngan ada muffin, pau kaya mini.. macik sukoooo.. ihiks.. ada macam2 lagila tapi aku sebut yg aku amek je... huhuh..

gold cost morib
antara pilihan menu buffet breakfast di Gold Coast Morib..
Queue panjang betol nak mengambil makanan.. peak season, kami paham.. huhuh..
tu dia berapa ramai orang nak breakfast tu..seb baik kami turun awal.. time ni dah lepas makan dah....
buat lawatan ke tepi pantai lagi.. :)
posing lagik depan The Pier neh..uhuhu..
apakah gaya yang cuba dilakukan itu wahai incik suami? :P

we had fun.. Gold Coast Morib.. :)

Alhamdulillah..so far rasa sangat puas hati ngan cuti-cuti kat Gold Coast Morib ni.. sesuai gak nak wat family day.. boleh masuk dalam list geng2 ronggeng uum neh.. :P oopppss. .tapi ada gak review yang tak berapa best oleh kengkawan aku yang stay kat sini.. macam bau2 yg busuk di waktu malam..huhuh... kitorang ada gak bau tapi bila keluar kat area bawah la.. masuk dalam bilik dah tak bau dah.. sebab kawan aku kata dekat ngan Gold Coast Morib ni ada tempat pemprosesan ayam..ke bab* aku pon tak sure.. huhuh.. pastu takyahla mandi kat pantai tu... air dia mcm keruh semacam tak terjamin.. anyway, mujurlah masa kami bercuti kat sini takde apa2 problem sangat... kemudahan bilik semua ok.. :) boleh datang lagi pasni.. yosh!!


Entri berkaitan:

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...