Klik Klik..

Thursday, December 27, 2012

Gold Coast Morib - [3] Water Theme Park + Jakuzzi

Sambungan Gold Coast Morib (Part 3)

Water Theme Park kat Gold Coast Morib ni walaupon tak se-gah macam kat Sunway Lagoon atau Bukit Merah LakeTown Resort, tapi pada aku dah cukup ok dah untuk famili yang nak bersuka ria berendam dalam air.. consider besar gakla kawasan jajahannya.. sangat mesra kanak2.. :) aku rasa ada lebih kurang 4 jenis slide kot.. tapi ada certain tu memang kena pakai  swimming suit baru leh naik, kalo pakai tshirt biasa je takleh naik..tp yang mcm kat dlm gambar ni boleh je.. :p tempat untuk kekanak2 riang pon ada jugak cuma Hazmi ari tu taknak main kat situ..sebok nak main air je..so takdela aku snap gambar kat area kekanak tu..uhuhu..

ni pandangan water theme park dari bilik kitorang.. :D
Kashaf time ni mood tak berapa ok sebab baru bangun tido agaknya..huhuh..
muka stress Kashaf..hahah..
seronok main air.. :)
Hazmi siap dapat member main perang2 air lak.. lol :P
hehehe..ibu pon tanak lepaskan peluang mandi-manda juga. berenang ngan jemi.. (^_^)
peace yo.. :D
Anak-beranak nak turun slide.. (O_o)
Kashaf muka pasrah dah.. kesian..huhu..
nampak tak keseronokan melampau si Jemi tu.. :P
gigih budak ni berendam.. sorang2 pon layan..

cubaan nak slide jugak.. gayaaaaaatttt sangat okeh.. (T_T)
amek feel nak berendam..
ibu with Hazmi n Kashaf.. hepi moment.. (^_^)
Kashaf kena buli..ngeh ngeh ngeh..
buaian air bergerak untuk kekanak riang..best best..
ok dah penat berendam.. 
Dah habis berendam kat water theme park.. leh sambung private session kat bilik lak..berendam dalam jakuzzi..leh bubble-bubble gitu..hahaha.. bestla jakuzzi ni...sebab ada button2 ko leh tekan nanti air tu kuar dari bawah and tepi ala2 urutan terapi kat badan ko..hahah.. jarang nak jumpa menda2 camni besala terkesima sket..huhu..kalo kaya n bilik air kat umah tu besar aku dah beli dah satu.. :P

besar meh.. leh muat 4 orang la satu family..
Hazmi yang tak pernah bosan ngan air.. :D
operasi penghasilan bebuih yang sedang menggelegak.. (^_^)
sangatla enjoy budak jemi neh..
prince of bubble.. :D
Tips untuk memaksimakan aktiviti di Gold Coast Morib ni.. kalau stay 2 hari 1 malam.. aku cadangkan petang dan pagi esok tu pi berendam kat water theme park... jakuzzi ni leh layan lepas2 balik dari main water theme park ataupon layan time malam2 guna hot water..pergh.. memang sangat release tension.. (^_^).. sangat2 berbaloi...  

Entri berkaitan:



No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...