Klik Klik..

Monday, January 07, 2013

Panduan Kalendar Cuti Umum Malaysia 2013

Salam..

Awal-awal tahun ni memang kena plan aktiviti untuk 2013.. Tambah-tambah lagi plan untuk bercuti ke travel ke..huhuh.. so aku dah buat shortlist Panduan Kalendar Cuti Umum 2013 especially untuk kami yang duduk kat KL/Selangor ni.. maafla cuti2 negeri lain aku dah buang dari list.. :P.. senang nak buat reference bila2 nanti.. check it out..
Kalendar cuti umum Malaysia 2013
Senarai cuti umum bagi kawasan KL/Selangor dan yang sewaktu dengannya.. :D

Untuk kengkawan yang nak tengok full calendar leh refer kat website ni: OneStopMalaysia - Holiday
Marilah kita merancang cuti dengan berhemah.. :) Happy Monday peeps!!

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...