Klik Klik..

Saturday, January 05, 2013

Sorotan 2012: Dari Dapur Sato

Antara koleksi gambar makanan dari dapur Sato sepanjang 2012.. :) thanks to phone camera + instagram.. memudahkan saya untuk snap2 gambar n simpan sebagai koleksi dan rujukan sendiri.. :P.. ok saya bukanlah jenis hardcore memasak hari2.. masih belum mencapai tahap tu...masak resepi yang simple-simple je..:P.. ada orang hobinya memasak.. :) saya neh jenis ikut mood..time rajin minggu tu ha macam2 rasa nak masak..time cik M datang memang rasa nak beli tapau jekla..huhuh.. Tapi tahun 2013 ni saya harap semangat memasak saya semakin meningkat... teringin nak cuba resepi2 yang complicated sket..huhuh.. in sha Allah..

Tapi pencapaian paling membanggakan (ewahh) bolehlah dikatakan masa 1st trial buat Rainbow Cake untuk birthday husband.. nangis terharu itula pertama2 kalinya cubaan untuk buat kek sendiri.. pastu terlebih confident terus nak cuba rainbow cake..hahaha.. mujur menjadi.. :D mungkin tahun 2013 ni boleh asah baking skill lebih sket kot.. :)









my biggest achievement.. rainbow cake.. (^_^)v

Terkesan ngan kata-kata Ustaz Azhar Idrus..

"Perempuan tak pandai masak takpe.. asalkan rajin masak.. " :)

Happy Weekend!!


No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...