Klik Klik..

Sunday, January 13, 2013

Sorotan 2012: Family & Relatives


Ni posting terperam lama dalam draft hari tu..huhuh.. tak abes lagi sorotan 2012.. :P takpelah, masih dalam bulan Januari.. hehehe.. just nak recap sweet moments bersama famili dan sedara.. :)

Santai Petang Pantai Geting, Tumpat
(Feb, 2012)

Tok Abah dan cucunya... :) love this pic..
Pantai Geting, Tumpat Kelantan
seronok main pasir.. :D

Double Celebration Konvokesyen Nazri & Hafifi
(Mei, 2012)

chocolate bouquet buatan sendiri.. :D..
Bergambar kenangan adik-beradik.. congrats to Yie & Piepi
bergambar kenangan satu keluarga.. :)
Makan-makan celebrate budak dah grad kat Restoran Saba, Cyberjaya :D

Majlis Pertunangan Nazri & Hanis @Temerloh, Pahang
(Julai, 2012)
gubahan hantaran belah lelaki buatan sendiri..uhuhuh..

bergambar kenangan sebelum majlis dengan sedara mara.. :)
Happy engagement bro.. :P

bergambar kenangan 2 famili sebelum pulang.. :)

Dapat anak buah baru - Nur Alya Syakirah
(Ogos, 2012)

Alya comei tembam tembam.. anak Ita..
Iftar Ramadhan with Siblings @PICC, Putrajaya
(Ogos, 2012)

 muka hepi kekenyangan..


Hari Raya AidilFitri di kampung, Perak
(Ogos, 2012)


family portrait.. ada 2 famili je yang lain beraya di rumah mentua..

Wedding Cik Ja @Pasir Mas, Kelantan
(Ogos, 2012)

majlis pernikahan adik bongsu ma..

Piknik Famili @Teluk Batik, Perak
(November, 2012)


mandi pantai kat Teluk Batik..
sesambil piknik.. meriah makanan.. :D

Tahun 2013 ni in sha Allah belah famili kami akan terima ahli keluarga baru.. yeah, Mat Yie akan kawin in sha Allah..cuma tarikh belum difinalizekan.. huhuh.. anyway, bersiap sedia je la untuk kerja2 kenduri nanti.. :P

Till then..
jha neh..

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...