Klik Klik..

Friday, February 08, 2013

Happy 3rd Birthday Asyif!!


~03 Februari 2013 (Ahad)~

Alhamdulillah.. last week kami dapat invitation dari kak As untuk memeriahkan majlis birthday Asyif yang ke-3..Asyif ni muda 5 bulan je dari Hazmi..tapi sebab lahir lain2 tahun..consider Hazmi tua setahun la..hehe.. cuma kalo dok sebelah2 memang nampak Hazmi yang mcm adik..agaga.. Kak As kata buat closed celebration je ajak saudara-mara and rakan2 terdekat.. aku kalo bab2 makan ni dah sah2 la tak tolak kan.. tambah2 lagi kalo masakan mak kak as.. owh.. terbaik.. (T_T).. masakan ibu memang selalunya sedap.. 

kemeriahan makanan..yums2.. mee kari masakan mak kak As adalah champion!! terbayang2 lagi rasanya..zam repeat 2 kali kot..haha..
Birthday cake Asyif - Oggy & the Cockcroaches theme

birthday boy yang bam-bam..
dikelilingi kakak & cousin2nya.. Hazmi & Kashaf MIA..syok layan tido atas sofa.. (-_-)

ready nak tiup lilin...
ok budak ini mamai baru bangun tido selepas upacara tiup lilin selesai..hahaha..adoiyai..
ada sesi karaoke lagik.. :P ..
ok budak ni pon teringin nak karaoke jugak.. (-_-)..huhuhu..
tiga ibu.. tak sempat nak karaoke lagu tiga suara.. kekeke..

Happy 3rd birthday Asyif.. moga sihat sihat dan happy selalu.. Aunty Sato doakan Asyif cepat2 petah bercakap supaya nanti leh lawan berdebat dengan kakak dan ibu.. .. semoga jadi anak soleh dan imam muda untuk ibu nanti ye.. :) hugs from abang Hazmi n adik Kashaf...


No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...