Klik Klik..

Thursday, February 07, 2013

Jalan-Jalan di Setia City Mall, Shah Alam


~24 Januari 2013~

First time singgah ke Setia City Mall ni.. dah banyak kali adik yang dok kat Shah Alam suruh pergi sebab dia kata best..huhuh... manalah masuk dalam radar kami yang dok kat Bangi ni..jauh kott.. tapi ari tu alang2 asben nak tengok rumah dia yang kat Shah Alam tu..so kitorang pon melencong terusla ke Setia City Mall..

Pergh... one word.. superbb.. sangat bertuahla orang2 kat area Setia Alam ni.. SCM ni dah sama level ngan Mid Valley kot aku rasa..hehehe.. ditambah dengan ada convention hall + ada air pancut gak kat depan tu ala2 KLCC shopping complex pon ada.. :D.. paling aku kagum ngan toilet untuk baby... terbaikkkkkkk!!!.. facilities first class.. siap ada water heater+cooler untuk parents topup air kalau2 nak buat susu...pintu pon automatik just tekan button nanti dia auto bukak/tutup.. kagum2..hahah.. sebab baru lagik kot.. tp memang bersih dan terjaga la aku tgk.. tabik spring untuk tu.. :)

Anyway.. kitorang tak shopping apa pon..tatau nak beli apa.. jalan2 pastu singgah dinner je kat Papa John's Pizza.. :) enjoy the piccas..

Hazmi terkesima tengok kecomelan kartun kat dinding..huhuhu..
bilik khas untuk baby.. luas + selesa..
terbaik facilities dia.. :)
lepak2 dulu.. 
suka betol main lampu ni..
Kashaf muka bosan kena ikat dlm stroller..hik hik..
layan view air pancut warna warni..
angin kuat time ni nak hujan..
tak abeh2 ngan peace sign dia tu.. :P
:) peace lagi dan lagi..
cantikkkkkkk.. 
sesambil menaip blog ni dok layan livestream Malaysia vs Qatar.. pening ngan ulasan pak arab ni..laju giler dia cakap..huhuh..

nite nite..

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...