Klik Klik..

Sunday, February 10, 2013

Makan-Makan: Papa John's Pizza, Setia City Mall


~24 Januari 2013~

Papa John's Pizza, Setia City Mall. First time kitorang makan kat PJP ni.. erm, pada aku biasa2 aja.. still Pizza Sans Fransisco champion la followed by Dominos.. huhuh.. Tak minat sangat PJP ni nyer sauce.. tapi pizza base dia crunchy la.. :) overall not bad..tapi bias aku tetap Sans Fransisco Pizza.. :P lupa lak nak snap list menu dia.. tapi kalau nak tengok details apa yang ada kat Papa John's Pizza ni leh refer website ni:


Papa John's Pizza at Setia City Mall..
Kashaf nangis tak dapat main sudu..huhuhu..
ke mana tumpah kuah kalau tak ke nasi.. ahaha..
ok dah berhenti nangis.. :P
ice lemon tea..
ini budak memang sangatlah suka western... :P
Fisherman's Catch Pizza.. ok la..
All the Meats Pizza .. so-so je..pada aku Dominos nye Meatasaurus Pizza lagik kebaboom..
mintak kat waiter 'sauce' ..dia bg set ni..aku patot cakap 'chilli sauce'.. hehehe..

Have a gud day everyone..

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...