Klik Klik..

Saturday, February 23, 2013

Sneak Preview: Treasure Hunt JPM 2013


Alhamdulillah... selesai aktiviti mencabar minda hari ni.. :) Ini adalah treasure hunt yang kedua aku masuk untuk tahun 2013 ni.. yang pertama Treasure Hunt JPA awal januari hari tu.. wah, tahun ini sangat aktif bertreasure hunt pula setelah hampir 3 tahun stop kejap kot..huhuh.. Kali ni Treasure Hunt di bawah kelolaan JPM.. So, penyertaan dibuka untuk staff2 bawah JPM sahaja... since aku masih bergelar warga JPA.. jadinya.. here i come!! .. :P ..tapi sedih gakla sebab last minute tokey utama yang ajak masuk hunt ni Kak As tak dapat join sekali..huk huk.. it's okay sis next time kita revenge eh.. :D

Jadinya.. inilah pasukan kami hari ini..wakil JPA.. semuanya adalah berstatuskan student HLP kecuali Hasimi baru nak start further study bulan September ni, insyaAllah.. :) 

Driver: Hasimi
Navigator: Inas
Pemecah Kod2 Rahsia: Sato + Rosida

Team #21: Tech Hunters
Soalan2 kali ni aku boleh katakan agak mencabar minda tahap nak termuntah juga.. huhuh.. tapi boleh dibanggakan la kami berjaya untuk solve kebanyakan soalan walaupon ada gak yang terlepas pandang.. banyak tol team join kali ni..67 team kot.. Semua dok kejar hadiah no.1 yang membawa nilai rm2000 wang tunai.. ($_$) ..Oleh itu, apakah keputusannya kawan-kawan? huhuhu.. 

Jumlah penyertaan 67 buah kereta.
Hadiah Saguhati Hamper : no. 6-10
Hadiah Wang Tunai: no. 1-5

ye kawan2... seperti Treasure Hunt JPA hari tu.. kali ni kami menerima nasib yang sama.. (T_T) kitorang berjaya dapat no.6 untuk hadiah hamper..huhuh.. adoiiiiiiiiiiiiiiiii.. lagi sikit je nak masuk top 5 kot dapat hadiah duit.. ($_$) mata duitan neh..wakaka.. Sedikit frust sebab ada 3 soalan yang kitorang dah saspek jawapan dia tapi end up kitorang tulis jawapan lain.. nampak tak perbezaan tempat hadiah kalo kitorang jawab betul yang 3 soalan tu? huhuhu.. itulah yang dinamakan tiada rezeki.. redha je lah.. :) Ok what dari 67 team dapat no.6.. :D (pujuk hati ini..)

Tempat ke6.. jadila.. :D

Overall ok la..sangat best dan fun.. bila kalah2 sipi ni lagi membuak-buak perasaan tu nak join tournament lagi okeh.. hahaha.. confirm aku survey tournament apa lagik yang ada pasni.. ada sesapa berminat nak join venture?? (^_^)v

Okla selamat berweekend.. macik nak rehat.. macik sakit kepala pikir banyak sangat hari ni..huk3.. Nanti aku wat post mortem soalan cam soalan2 Treasure Hunt JPA hari tu..ok bye.. :)

Jha neh~

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...