Klik Klik..

Tuesday, March 12, 2013

FACES with Hazmi

malam ni dok bermain dgn hazmi tiru gaya mimik muka dalam buku FACES.. huhu.. mengajar anak2 kecil ni kena kreatif.. :) tak boleh bergantung harap pada teacher di tadika/sekolah je.. cuma kita kena pandai tackle camne nak attract diorang utk learn something new.. :)

alhamdulillah, hazmi dah pandai recognize mimik muka + apa maksudnya.. huhu.. siap leh sound lagik kalau aku tgh membebel2 kt diorang time diorg main sambil gaduh tu.. "ibu angry.. ibu sad".. hahaha.. terus diorang cam stop.. pastu aku pon x jd marah.. kekeke..

yer.. anak2 itu penyeri keluarga.. :)
gud nite everybodehh..



2 comments:

ezham said...

part scared ngan jealous tu buat aku gelak.

~SaTo OrEo~ said...

hahahaha.. layankan aje.. :P

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...