Klik Klik..

Wednesday, March 20, 2013

Wordless Wednesday: Tabung Nuffnang Saya :P

:) sikit-sikit lama-lama jadi bukit.. agaga..

Eh eh.. dah lama tak masuk Nuffnang tengok2 tabungan dah mencecah lebih seratus.. :P .. satu pencapaian la untuk blog peribadi gua yang memang tak glamer langsung neh..ekeke.. mekasih Nuffnang n pelawat2 blog..

kecohla ko Sato orang lain beribu masuk tiap2 bulan kot..huhuhu.. biar terperam dulu lah dlm ni.. :P harap2 boleh mencecah sampai leh cover duit tiket pi Korea pon jadilah...taon bila la agaknya baru lepas tu.. agagagaa.. (T_T)

Ini bukan Wordless Wednesday namanya.. ini Bebelness Wednesday.. :D

Jha neh~

4 comments:

Zura Lee said...

brape lama dah tu tunggu dapat seratus lebih..? sejak bukak blog ke sato..?

~SaTo OrEo~ said...

zura,

diorang start kira dari bila kita start masukkan iklan nuffnang le kot.. huhuh.. nuffnang ni aku re-activate balik dlm bulan 7/8 taon lepas.. :p

ezham said...

share kat pelawat2 ni sama lah. hahahahaha.

~SaTo OrEo~ said...

haahahaha zam,

boleh juga.. aku rasa lepaslah barang sate willy secucuk dua sorg.. :P

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...