Klik Klik..

Wednesday, April 17, 2013

Trip Langkawi: Dataran Lang (Day 2)



Dataran Lang ni memang dah dekat sangat dengan Taman Lagenda.. so kami plan jalan kaki je sebab nak round kejap je lagipon dah senja.. sebenarnya masing2 macam dah kehabisan bateri.. tapi dah alang-alang singgah je la.. nak tunjuk kat bebudak neh burung helang gergasi..huhuh.. :p lagipon kalau pi siang panas..pergi time malam ni sejuk sikit....

cantik sangat sebab tepi pelabuhan so view dia sangat menarik..

pemandangan di waktu senja... cantik..
tenang jek tengok panorama neh.. :) kena menapak sket la dari Taman Lagenda nak ke Dataran Lang tu..huhu..
hahaha tengoklah aksi photographer amatur neh.. :P
ibu & adik Kashaf.. :) 
ibu & abang Hazmi.. :)
stop lepak jap..penat weh menapak..huhuh..
dari sudut lain lak.. best time neh angin kuat..
hazmi feeling-feeling tengah terbang cam burung..haha..
trademark Pulau Langkawi.. :D
dah start dah photographer tuh.. :P
"ayah suruh kita duk sinilah.." :P
Lang gergasi dari pandangan tepi.. cuba bayangkan kalau ni bukan replika (*_*) mau bertempiaran lari..huhu..
Dataran Lang di waktu malam..
hehehe tak nampak full perkataan Langkawi.. :P KAW pon KAW lah..
malam-malam pon ramai orang..

jom terbang..
ok dah abes lawatan.. nak pi makan pulak.. lapar.. :P

Huhuhu.. maka abeslah sesi lawatan kami kat tempat2 menarik kat Langkawi untuk hari kedua neh.. pack betol 2nd day punya aktiviti.. pasni fokus pasal bab soping menyoping pinggan mangkuk n cekelat laks.. :P .. bersambung lagi..

jha neh..




2 comments:

Zura Lee said...

anak-anak ceria jer, kita nak holiday pun senang ati kan...

~SaTo OrEo~ said...

betul tu zura.. memang renyah sket travel dn anak2 yg kecik lagi. tp kalo diorg hepi n good mood jd seronok la travelling tuh.. :D

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...