Klik Klik..

Friday, June 21, 2013

:: Contest Baby Ceria :: by http://barangbabymurah.blogspot.com (^_^)


Bismillah..

Dah lama sangat tak join contest2 kat blog ni.. :) Kali ni cam best lak ada :: Contest Baby Ceria :: oleh Baju Baby Atas Rak . Penaja hadiah ni semestinya Urban Mommy Safiyyah Osman. (i'm drooling tgk option hadiah dia kalo menang..hik3)... Tq hazie sebab dari post dia dapat tau contest ni :D.. jadi, dengan ini saya ingin turut serta :: Contest Baby Ceria :: ni.. (^_^)

Banner Contest Baby Ceria :)

Gambar contest si Kashaf.. kebetulan ibu dia memang buat special sempena bestday dia hari tu.. (^_^) my son Wan Kashaf Zafri yang sangat2 ceria.. baru celebrate 2nd bestday 18 Jun 2013 hari tu.. :)

MARI MEMBELI BARANG BABY DENGAN HARGA BORONG, MINIMUM 1 BARANG  DI BLOG-
http://barangbabymurah.blogspot.com

Jom la kengkawan join contest ni... sebab apa.. sebab hadiah dia sangat2 best okeh.. kalau terpilih jadi pemenang, ni antara list hadiah yang kita boleh pilih (tapi pilih SATU je tau):

(kredit: gambar semua diambil dari blog Baju Baby Atas Rak)


1. rocker fishes price newborn to toddler (biru)
2. Trunki Bag (pink, merah, purple, kuning, biru)

3. Ergo Carrier (hitam, pink, grey, hijau, biru)

4. Toys Storage (Pooh, Cars, Princess)
5. Playmat Mothercare (pink, lion)

6. Toilet Train Toddler

7. Elc Purple with Hanging Toys

BEST kannnn?? Dalam banyak2 pilihan hadiah ni rasa nak semua jek.semua pon best...hahaha :P tapi kalau diberi pilihan yang paling aku minat untuk buat hadiah bestday Kashaf mesti lah:

TRUNKI BAG (BIRU)

Best sangat2..memang dah aim lama trunki bag ni..sebab kami suka travel/ pi jenjalan.. so bag ni sangat comel untuk letak barang2 si Kashaf/Hazmi (^_^).. 

trunki bag BIRU yang Kashaf mauuu.. :D

Jom kengkawan kita jenguk2 blog http://barangbabymurah.blogspot.com.. :) Jangan lupa join contest ni sama.. simple je just upload gambar anak kita yang paling ceria and follow instruction ;)

Kalau takde blog jangan risau.. leh join thru Facebook.. Boleh refer dua blog ni untuk cara2 nak join contest okeh ;):



TARIKH MULA CONTEST: 12 Jun 2013
TARIKH TUTUP CONTEST: 7 Julai 2013

Sambil2 tu leh cuci mata tengok barang2 baby kat blog http://barangbabymurah.blogspot.com gak.. ;)

~Jha Neh~

2 comments:

Zura Lee said...

klu dh menang nnt sila tayang hadiah kt sini oke...

~SaTo OrEo~ said...

hahaha macam tipis je weh..penyertaan lebih seratus kot.. join la sama zura.. suka2 :P

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...